HARDLINE %100 Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce bu ürün nasil ?

• Total voters
    1.579
Çilolatalı üründen kullandım köpürme sorunu oluyor, tat bakımından pek başarılı olduğu söylenemez ayrıca optimum vardı bittikten sonra kullandım öyle etki falan birşey göremedim neye göre etkisini görüyorsunuz siz acaba ? performans mı veriyor güç mü ? Orta karar bir protein diebilirim ama 135tl 2.2kg vereceğime optimum tercihim olur.

sevgili üyeler 3 ayı geçkin süredir hardline %100 whey çilekli kullandım tat olarak başlarda ne kadar iyi gelsede son 150-200 gramında insanı çok baydığını sölüyebilirim.
10 üzerinden puanlama yapıcak olursak
su ve süte karıştırma süresi 8
su ve sütte köpürmesi 5 (çok köpürüyo)
hacim kazanma konusunda 8 diyebilirim
Eğer tat konusu pek problem değilse ve köpürme önemli değilse kullanılabilir bi ürün kendisi.
Bana kalıcak olursa 2.3 kg yerine düşük ağırlıklar alın ve farklı tatlar alın bu sizi bıktırmasını önlüyebilir diye düşünüyorum ama biraz maliyetli olabilir.

2 aydır kullanıyorum. Tabi hergün kullanamadım, haftada 3 gün spor yapıyorum ve kutu yarılandı. Faydasını gerçekten gördüm. Hem hacim olarak geliştim hem de kas olarak ve sonuçta kilo aldım.
"iyi" katagorisine koyabileceğimiz bir ürün.

Halen Optimum ile Hardline arasında kararsızım.Aralarında 20 lira fark var ve yorumlar da açıkcası tatmin etmedi.

Halen Optimum ile Hardline arasında kararsızım.Aralarında 20 lira fark var ve yorumlar da açıkcası tatmin etmedi.

vedkum, hardline kötü bi ürün değil herkese spor geçmişine ve bünyesine göre farklı etki edebiliyor,

optimumda öyle tabiki, ama arada 20 tl fark var ise optimum daha yerinde bi karar olur

ama şöyle bir anti parantez açmak lazım ki bu önemli hardline'da tatlandırmak için kullanılan aspartam ileriye dönük çeşitli sağlık sorunlarına kapı aralamakta,

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=3654304&tarih=2005-12-15

optimum bu nedenle sağlık açısından hardline'a kıyasla daha yerinde bir seçim olacaktır

Son düzenleme:
vedkum, hardline kötü bi ürün değil herkese spor geçmişine ve bünyesine göre farklı etki edebiliyor,

optimumda öyle tabiki, ama arada 20 tl fark var ise optimum daha yerinde bi karar olur

ama şöyle bir anti parantez açmak lazım ki bu önemli hardline'da tatlandırmak için kullanılan aspartam ileriye dönük çeşitli sağlık sorunlarına kapı aralamakta,

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=3654304&tarih=2005-12-15

optimum bu nedenle sağlık açısından hardline'a kıyasla daha yerinde bir seçim olacaktır

aspartamdan nefret eden biri olarak hardline aldığıma çok üzüldüm açıkçacı bu bitince zaten optimum almayı düşünüyordum yerinde karar olmuş duh

aspartamdan nefret eden biri olarak hardline aldığıma çok üzüldüm açıkçacı bu bitince zaten optimum almayı düşünüyordum yerinde karar olmuş duh

Merhaba,Hardline Nutrition'ın % 100 Whey ürünlerinde aspartam yoktur.Her türlü içeriğine bakılabilir.Bilgi almak isterseniz Gıda Mühendisleri ile de görüşebilirsiniz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:07 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:04 ----------

Kutu bitene kadar kullandım fiyat/performans olarak verimli bir ürün olduğunu düşünüyorum yalnız tad konusunda gerçekten başarısız [çikolata aromalı olan denenmiştir] sırf tadı yüzünden tekrar almadım bir sonraki tercihim weider power whey oldu tad konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız tercih edebilirsiniz. Saygılar...

Merhaba,Whey proteini peynir altı suyundan elde edildiği için kendine has bir kokusu vardır ve bu değişmeyen bir gerçektir :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:07 ----------

fiyat perfomansa göre iyi ama içeriğinde aspartam var ve buna rağmen tadı çok iyi değil. çikolatasını kullanıyorum bitti bitecek.

Merhaba,Hardline Nutrition'ın % 100 Whey ürünlerinde aspartam yoktur.Her türlü içeriğine bakılabilir.Bilgi almak isterseniz Gıda Mühendisleri ile de görüşebilirsiniz.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:35 ----------

arkadaşlar ilk once selam herkeze bu foruma benim ik mesajım ben bu ürünün 3.5 kiloluk olanını aldım fiyatı gayet makul www.xxxxxxxxxx.com dan temin edebilirsiniz... ben bu urunu gayet başarılı buluyorum benim icin tek bir eksi yönü var gibi biraz ishallik yapıyor ama benim midemde gastirit var bunuda soyleyim ounda bir etkisi olabilir.... sonuçta gercetekten bu fiyata alınabilecek en iyi ürün korkmadan alın ben kullanıyorum faydasını görüyorum

Merhaba,bence senin vücudun laktozu tölere edemiyordur.Bipro Naturel'i kullanabilirsin laktoz olmadığı için ishal yapmayacaktır.

seni kullandığım zaman yazık be.. aldım,kullandım ve önermiyorum. bunu premium whey'e geçmiş biri olarak söylüyorum. 'türk malı kardeşim destek çıkın, ön yargıyla yaklaşmayın' gibi sözlere hiç mi hiç gerek yok. müdür, ben bu ürünü kullandım. hemde öyle tek kutu falan değil ha. baya baya kullandım. sen keşke bulaşmak istemeseydik dediğimiz bir ürünsün.

seni kullandığım zaman yazık be.. aldım,kullandım ve önermiyorum. bunu premium whey'e geçmiş biri olarak söylüyorum. 'türk malı kardeşim destek çıkın, ön yargıyla yaklaşmayın' gibi sözlere hiç mi hiç gerek yok. müdür, ben bu ürünü kullandım. hemde öyle tek kutu falan değil ha. baya baya kullandım. sen keşke bulaşmak istemeseydik dediğimiz bir ürünsün.

kardeşim senin whey proteinden beklentin nedir ?
spor salonuna gidip ronnie coleman gibi antrenman yapmak falanmı?
ne bekliyorsun ? beklentin ne?
neyini beyenmedin recovery sinimi? yoksa tadınımı neyini ?

Arkadaşlar bende yeni aldım ürünü 1 gün önce geldi. tadı çok güzel şuanlık bunu söylüyebilirim sadece araştırdığıma göre fenada değilmiş fiyatıda uygun bi deneyin derim.

arkadaşlar cevaptan ziyade başka bi sorum olacak. ben yaklaşım 5 aydır spor yapıyorum takviye kullanmadım. ancak potein tozuna başlamayı düşünüyorum. bel bölgemde biraz yağlanma mevcut. protein tozunun yanında L-carnitine kullansam faydasını ne derecede görürüm. koşu yapma dedi hocam. üstteki kütlenden kayıp olur dedi. aklım çok karışık. yardımcı olursanız sevinirim

hardline bu ürününden istenilen verimi alamadım. ama yanlışlık bendede olabilir. tadı hoşuma gitti pütür pütür oluyor.. hardline sitesinden almıştım ürünü...

Selamun Aleyküm arkadaşlar başlıkta belirttiğim protein tozunu almak istiyorum ama 2 ölçeği (44gr) 300ml su ile karıştırarak antrenmandan hemen sonra alınız.Yazıyor acaba 1 ölçeğindemi 44 gr var yoksa 2 ölçeğindemi 44 gr var bilen varsa yardımcı olabilirmi ona göre hesap yapıcam.

arkadaşlar merhaba 16 yaşındayım kendi çapımda vücut geliştiriyorum Dambıl setim halterim kapı barfiksim herşeyim var Ve alt yapım gelişti artık protein tozu kullanmak istiyorum ve doğal olduğu için bu protein tozunu seçtim yorumlarını almak istedim yanlış yere yazıyorum ama mağzur görün Yeniyim daha Sizce benim için nasıl

her insanda her protein içerikleri bakımından ayrı etki gösterir.ben optimum hardline bsn ve muscletech kullandım.aralarında en iyi antreman tozu olarak hardline derim.optimumu öve öve bitiremeyenler var bence şişirme abartılacak bi ürün değil.2 kutu kullandım optimumdan.
hardlinenin en büyük avantajı yüksek miktarda bcaa bulundurması.hardline kullandığımda damarlarda şişkinlik ve hacim kazanma bariz belli oluyor.ben antremandan 45 dkönce sütle ve antremandan hemen sonra suyla kullanıyorum.
dediğim gibi önyargılı bakmayın işe yaramayacak psikolojisiyle alırsanız zaten almayın.ama normal bi a markaası gözüyle bakın ve deneyin sizin vücudunuza en iyi etkiyi vereni kullanın.denemekten zarar olmaz her protein tozu az çok işe yarar siz en iyisini bulun

Back
Yukarı