flamel
Üye
arkadaşlar "Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey "'mi yoksa "Hardline %100 Whey Protein" mi daha iyidir?
Tabiki optimum daha iyidir.thums:
arkadaşlar "Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey "'mi yoksa "Hardline %100 Whey Protein" mi daha iyidir?
Halen Optimum ile Hardline arasında kararsızım.Aralarında 20 lira fark var ve yorumlar da açıkcası tatmin etmedi.
vedkum, hardline kötü bi ürün değil herkese spor geçmişine ve bünyesine göre farklı etki edebiliyor,
optimumda öyle tabiki, ama arada 20 tl fark var ise optimum daha yerinde bi karar olur
ama şöyle bir anti parantez açmak lazım ki bu önemli hardline'da tatlandırmak için kullanılan aspartam ileriye dönük çeşitli sağlık sorunlarına kapı aralamakta,
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=3654304&tarih=2005-12-15
optimum bu nedenle sağlık açısından hardline'a kıyasla daha yerinde bir seçim olacaktır
aspartamdan nefret eden biri olarak hardline aldığıma çok üzüldüm açıkçacı bu bitince zaten optimum almayı düşünüyordum yerinde karar olmuş duh
Kutu bitene kadar kullandım fiyat/performans olarak verimli bir ürün olduğunu düşünüyorum yalnız tad konusunda gerçekten başarısız [çikolata aromalı olan denenmiştir] sırf tadı yüzünden tekrar almadım bir sonraki tercihim weider power whey oldu tad konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız tercih edebilirsiniz. Saygılar...
fiyat perfomansa göre iyi ama içeriğinde aspartam var ve buna rağmen tadı çok iyi değil. çikolatasını kullanıyorum bitti bitecek.
arkadaşlar ilk once selam herkeze bu foruma benim ik mesajım ben bu ürünün 3.5 kiloluk olanını aldım fiyatı gayet makul www.xxxxxxxxxx.com dan temin edebilirsiniz... ben bu urunu gayet başarılı buluyorum benim icin tek bir eksi yönü var gibi biraz ishallik yapıyor ama benim midemde gastirit var bunuda soyleyim ounda bir etkisi olabilir.... sonuçta gercetekten bu fiyata alınabilecek en iyi ürün korkmadan alın ben kullanıyorum faydasını görüyorum
seni kullandığım zaman yazık be.. aldım,kullandım ve önermiyorum. bunu premium whey'e geçmiş biri olarak söylüyorum. 'türk malı kardeşim destek çıkın, ön yargıyla yaklaşmayın' gibi sözlere hiç mi hiç gerek yok. müdür, ben bu ürünü kullandım. hemde öyle tek kutu falan değil ha. baya baya kullandım. sen keşke bulaşmak istemeseydik dediğimiz bir ürünsün.