HARDLINE %100 Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce bu ürün nasil ?

• Total voters
    1.579
2300 gr çikolata olanından aldım.
Her gün 1 LT süt ile (500 ml + 500 ml) 2 porsiyon içiyorum.
1 ayda 5 KG aldım ama kaslar belirginleşmeye başladı,üründen çekinceniz olmasın derim.

Bir de sorum olacak ; Gün içersinde Hardline 100 Whey Protein(2 porsiyon) + Hardline KGT(1 porsiyon) kullanıcam ; bir zararı olur mu?

1.80 Boy = 64 KG weightlifter

Ya 2 hafta önce aldım 750 gr lık . Acayip derecede sivilce yaptı . Zannetmiyorum bir daha alıcagımı .

bugun 5 lbs lık olanını aldım tadı guzel kokusu güzel değil cok fazla topaklanmıyor ama topaklanma var ant sonrası dynemetıze iso of gunlerde ve sabah kalkınca hardlıne kullanıcam
kurden sonra alnımada sıvılceler cıkmaya basladı normalde cıkmazdı ama deve dikenı tohumu aldım kaynatıp içiyorum berbat tadı var ama sivilcelr için baya etkılı tavsiye ederim sivlcesı olan arkadaslara

Buraya yazmam doğru mu bilmiyorum;ama bu aşağıdaki site güvenilir mi,güvenilirse sipariş vereceğim de :

http://www.******.com/100-Whey-Protein-Tozu-23-kg,PR-1281.html

Teşekkürler.

Arkadaşlar ürün elime geçti.Bazı sorular sormak istiyorum:
Kap sonuna kadar neden dolu değil,2.3 kg mı tam acaba?
Bir de 1 ölçek 300 ml su veya sütle karıştırmamız gerekiyormuş.Shakerda 300ml, shakerın çeyreğine tekamül ediyor.Yani yarısı bile değil.Sütü çeyreğine koyup mu ekliyoruz tozu?

Bir de antrenmandan önce ve sonra mı almalıyım,antrenman olmayan günlerde de almalı mıyım?Teşekkürler.

Aldım,kullanıyorum.Tadı olsun, karışması olsun gayet güzel.Yeni başladığım için başka bilgiler veremiyorum.Kullandıkça gözlemlerimi aktarmaya çalışırım.

Tamamen zaman ve para kaybı. Hiçbir faydasını görmedim. 3,5 ve 2,3 kg olanını kullandım.
fiyatı zaten çok uygun değil. şimdi faklı bir marka kullanıyorum nihayet emeklerimin karşılığını gördüm.
Bi-pro derseniz o ayrı bir dünya alınır ve kullanılır.

bence haksızlık ediyorsun hala kullanıyorum 2,5 kilo çilekli etkisini gördüm tamamen başarılı olmasa da orta kararda bir ürün bence faydasını da gördüm

çok tatlı ve kokusu balık yemi gibi gerçi para verdim kulanıyorum. bakalım neticesi ne olur.

Kutu bitene kadar kullandım fiyat/performans olarak verimli bir ürün olduğunu düşünüyorum yalnız tad konusunda gerçekten başarısız [çikolata aromalı olan denenmiştir] sırf tadı yüzünden tekrar almadım bir sonraki tercihim weider power whey oldu tad konusunda sıkıntı yaşamıyorsanız tercih edebilirsiniz. Saygılar...

bugün doktor arkadaşımla konuştum bana protein tozunun kalp kaslarını şişirdiğini söyledi. arkadaşlar tanıdıklarınız yada sizlerde herhangi bir kalp sorunu oldu mu ? yada böyle birşey duydunuz mu ?

igrenç bir kokusu var çileklinin yeni aldım hemen bozuldumu diye düşündüm ama degil
tad iyi ama koku igrenç etki olarakta daha yeni bir şeyler söyleyemem

Tad olarak elbette bir Weider, Optimum ile aynı klansmanda olamaz. Ancak ikinci, üçüncü günden itibaren kusmaya başladım diyen arkadaşlar haksızlık ediyorlar. O kadar kötü bir tadı yok. Şekerli bir çikolata aroması mevcut. Sanki o tat çikolatadan değil de, şeker atılıp karıştırılmış gibi bir şeyden geliyor ama kesinlikle itici değil. Midesi bulanan arkadaşlar acaba kahvaltıda yumurta yiyebiliyor mu? Çok merak ediyorum. Bu söylediklerim çikolata aromalısı için geçerlidir, diğer aromaları hakkında bir fikrim mevcut değil. Etki olarak ise bir şey söyleyemem, hem yeni başladım kullanmaya hem de Optimum Whey ile beraber tüketiyorum. Dolayısıyla tek başına etkisi nasıldır, bilemiyorum.

Weider inden tut ta Nitrofull una kadar her markayı kullandım. Sonuç olarak Hardlıne da karar kıldım. Nedeni ise ne olduğu belli, nereden geldiği belli ve de bütün tozlar bende aynı faydayı veriyor aşağı yukarı. Çünkü müsabık değilim. Tat olayı görecelidir, yorumlara bakarak değerlendirme yapmak doğru değil.

arkadaşlar "Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey "'mi yoksa "Hardline %100 Whey Protein" mi daha iyidir?

Back
Yukarı