Hapishanede vücut geliştirme(minimum şartlarda)

Sevgili forumdaşlarım geçen günlerde birkaç video izledim ve bu videoların üzerine bir kaç ingilizce makale okudum, bunlar hapisteki mahkumların minimum şartlarda dışarıdaki daha büyük olanaklara sahip(supplementler, daha iyi beslenme olanakları) vücut geliştirenlerle aynı gelişime sahip olmalarıyla ilgiliydi.
Gerçektende bu konu benim dikkatimi çekti, okuduğum makalelerde mahkumlara günde 3 öğün protein yönünden fakir besinler vermelerine rağmen mahkumların gerçektende ortalama üstü bir kas gelişimine sahip olmaları bana garip geldi, yeterli proteini alamadan nasıl kas gelişimi sağlayabiliyorlar bu benim aklımı meşgul etti, bu yöndeki fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıca hapishanede steroid alışverişi olabileceğini söyleyecek arkadaşlara şunu söyleyeyim bu bahsettiğim mahkumların çoğu 5 parası olmayan çoğunluğu siyahi kişiler dolayısıyla steroid alabilmeleri pek mantıklı gelmiyor.

Son düzenleme:
Bir ara hapishane belgesellerine sarmistim. Imkansiz dozlarda streoid kullaniyorlar, sacini tarasan bicepsten olcu alirsin o derece. Guclu gorunmek ve guclu olmak icin tek cikar yollari bu cunku yemekleri oldukca zayif. Detayli bilgi icin youtubedaki belgesellere goz gezdirmeni oneririm.

Tek çıkar steroid dostum. Mutlaka bir şekilde ediniyorlardır. Onun dışında hiç bir bilimsel dayanağı olmuyor. Gelişemezler çünkü düşük besinle

Kel bi adam var youtuber. Fuat galba adı emin olamadım youtubeye yazarsan hapishanede vücut geliştirme diye çıkar sanırım çok iyi anlatıyodu adam.

Kali Muscle da bu şekilde vücut geliştirenlerden birisi , hatta belgeselinde anlatıyordu içeride steroid satışları yapılıyormuş ve çok yüksek fiyatlrda satıldığını anlatıyordu. Ayrıca vücut geliştirmeyi yasaklamışlar bir ara ağırlık aletlerini almaya gelmişler bunun için isyan çıkarmışlar ama tabi sonuçta elden bir şey gelmemiş. Bunun üzerine doğaçlamayla vücut geliştirmeye çalışmış arkadaşını omzuna alıp squat falan yapmış buna bile karşı çıkmış gardiyanlar.Adamlardaki motivasyon ve bodybuilding aşkına bakarmısınız , bir de imkanlar olduğu halde kıçını kaldıramayanlara bakın:)

Eklentiler

• aaa.jpg
    aaa.jpg
    7,8 KB · Görüntüleme: 344
  • 3.jpg
    3.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 352
  • 4.jpg
    4.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 384
  • 5.jpg
    5.jpg
    138,9 KB · Görüntüleme: 784
  • 222.jpg
    222.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 332
Son düzenleme:
Kali Muscle da bu şekilde vücut geliştirenlerden birisi , hatta belgeselinde anlatıyordu içeride steroid satışları yapılıyormuş ve çok yüksek fiyatlrda satıldığını anlatıyordu. Ayrıca vücut geliştirmeyi yasaklamışlar bir ara ağırlık aletlerini almaya gelmişler bunun için isyan çıkarmışlar ama tabi sonuçta elden bir şey gelmemiş. Bunun üzerine doğaçlamayla vücut geliştirmeye çalışmış arkadaşını omzuna alıp squat falan yapmış buna bile karşı çıkmış gardiyanlar.Adamlardaki motivasyon ve bodybuilding aşkına bakarmısınız , bir de imkanlar olduğu halde kıçını kaldıramayanlara bakın:)
yanlışın var hocam o adam doğal
hatta protein tozu bile kullanmamış,protein tozlarının içinde kimyasal maddaler var insanlar bunu bilmiyor diyor
tek yaptığı karbonhidrat miktarını arttırmak ve günde 5 litre su içmek

yanlışın var hocam o adam doğal
hatta protein tozu bile kullanmamış,protein tozlarının içinde kimyasal maddaler var insanlar bunu bilmiyor diyor
tek yaptığı karbonhidrat miktarını arttırmak ve günde 5 litre su içmek
Steroid kullandığını kendisi anlatıyordu , birebir belgeselini izlemiştim.[DOUBLEPOST=1479714107][/DOUBLEPOST]Başka bir yazıda da HGH ve insülin kullandığı yazılıyor fakat ne kullandığı önemli değil , adamdaki hırs ve azim daha dikkat çekici.Motivasyon ve idol olarak gördüğüm sayılı kişilerden birisidir.

Son düzenleme:
Steroid kullandığını kendisi anlatıyordu , birebir belgeselini izlemiştim.[DOUBLEPOST=1479714107][/DOUBLEPOST]Başka bir yazıda da HGH ve insülin kullandığı yazılıyor fakat ne kullandığı önemli değil , adamdaki hırs ve azim daha dikkat çekici.Motivasyon ve idol olarak gördüğüm sayılı kişilerden birisidir.
adamın zaten kullanmadığı ilaç yok sadece testosteron türevi steroidlerle bile o vücut yapılmaz
artık vücuda vurulabilecek her ne halt varsa hepsinden yaptırmış
yukardaki paylaştığım videoda doğalım tek yaptığım karbonhidrat tüketimini arttırmak diyor birde utanmadan :D

adamın zaten kullanmadığı ilaç yok sadece testosteron türevi steroidlerle bile o vücut yapılmaz
artık vücuda vurulabilecek her ne halt varsa hepsinden yaptırmış
yukardaki paylaştığım videoda doğalım tek yaptığım karbonhidrat tüketimini arttırmak diyor birde utanmadan :D
Bu işler böyle :)
Çünkü çalıştığı firmalar onlara bu şekilde reklam yapmasını istiyor ,supplement satışları bu şekilde patlama yapıyor bu adamların reklamlarıyla.Oysa kendileri %90 hayvansal gıdalarla besleniyorlar kırmızı et,somon,tavuk göğsü vs. Protein tozu demişken bu tür takviyelerin faydası vücuda faydası %10 civarı bir şeydir.Fakat yumurtadan alacağınız verim ve fayda %90 'dır. Her zaman normal gıdalar daha çok fayda sağlar.Bu konular o kadar ince ki , Neyse konuyu fazla kurcalamayacağım ;)

Back
Yukarı