Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tamam dostum haklisin duzenli kullan beslenmeni yapamiyosan kullanabilirsin ama dogal beslenmenin yerine gecemez protein tozu ictin pat diye sisiyomusun yok yoksu casein yoksu whey ugrasmayin bukadar bodyciler bile soyluyo ama kullaniraaniz sizin karaniz bn kotu demiyorum takmayin bunlari

Whey gibi ürünler için haklı olabilirsin fakat vucudun üretemediği maddeleri ne yapıcağız? Arjinin, bcaa gibi? O adamlar kullanmıyor olabilir haklısında adamların yemeklerini sponsorları karşılıyor ve ayrıca steroid kürlerine giriyorlar. Jeff Seid'in sponsoru MHP. Supplementleride ordan alıyodur. Oh.

Dymatize iso 100 kullanmaktayım, yanında scivation xtend almayı dusunuyorum sizce boyle bı kombınasyonmu yapmak daha ıyı yoksa whey+bcaa+glutamin mi? yoksa whey+kompleks amino + glutamine? yardımcı olursanız cok sevınırım bcaa hakkında kafamı karıstıran tek sey gunluk 20g dan fazlası vucuttan atılıyor dıyorlar ben zaten proteın tozundan 11 gr gunluk alıyorum yemeklerle vs 15 desek bıde 10gr saf formdan alsam bu bosamı gıtmıs olur? Cevabınıza gore bı kombınasyon yapıcam sımdıden tesekkurler.

Ronnie Coleman Pro-Antium
Sei Max Protein
Scivation Xtend
Gaspari Qualitine
Mhp Glutamine-SR
Cellucor C4
Scitec Bcaa 6400
Scitec Amino 5600
Scitec Arginine liquid
Sopharma Tribestan
Animal Pak

Bu urunleri kombin edecegim su an elimde mevcut ve kendime gore de kullanim seklim var. Ama arkadaslar sizlerin onerisi nedir ne sekilde kullanmami onerirsiniz? Farkli goruslere acigim ve yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler

bir doktor olarak tavsiyem. o kadar fazla urunu karistirmamaya calis. alabildigin kadarini dogal yolla almaya calis. ileride bobrek ya da karaciger sorunlari yasamaya baslarsin. dogal yolla beslenme duzenim olmasi mumkun degil diyebilirsin ama cozum bunlar da degil. yine de karar senin, iyi sporlar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ronnie Coleman Pro-Antium
Sei Max Protein
Scivation Xtend
Gaspari Qualitine
Mhp Glutamine-SR
Cellucor C4
Scitec Bcaa 6400
Scitec Amino 5600
Scitec Arginine liquid
Sopharma Tribestan
Animal Pak

Bu urunleri kombin edecegim su an elimde mevcut ve kendime gore de kullanim seklim var. Ama arkadaslar sizlerin onerisi nedir ne sekilde kullanmami onerirsiniz? Farkli goruslere acigim ve yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler

bir doktor olarak tavsiyem. o kadar fazla urunu karistirmamaya calis. alabildigin kadarini dogal yolla almaya calis. ileride bobrek ya da karaciger sorunlari yasamaya baslarsin. dogal yolla beslenme duzenim olmasi mumkun degil diyebilirsin ama cozum bunlar da degil. yine de karar senin, iyi sporlar :)

bu arada bu urunler zararli demiyorum. ben de protein tozu kullaniyorum, zamaninda bcaa kullanmisligim, xtend kullanmisligim var. ama iceriklerindeki miktarlari hesaplayip 2-3 urunun ustune cikmamanda fayda var.

bu arada bu urunler zararli demiyorum. ben de protein tozu kullaniyorum, zamaninda bcaa kullanmisligim, xtend kullanmisligim var. ama iceriklerindeki miktarlari hesaplayip 2-3 urunun ustune cikmamanda fayda var.

Hocam miktarlari hesaplayip demissiniz peki bu miktardan kastiniz nedir ?

Gpbalb.jpg

4ZYX4q.jpg

GNC - Mega Men
GNC - Salmon Oil
Xpro - Amino 6000
Hardline - L-Karnitine 1000 ML bunları yeni kullanmaya başladım sizce ne kadar etkili olur.

1.Optimum Gold Standart Whey
2.Weider L-glutamin
3.Optimum bcaa
4.Hardline Arginine
5.Optimum creatine
Nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz?

Güzel bir amino ile tamamlıycam Kombinasyonumu

Eklentiler

• 10904316_707833309336660_2119888361_n.jpg
    10904316_707833309336660_2119888361_n.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 485
Muscletech Platinium Whey
Dymatize BCAA
Muscletech Hydroxycut Elite
Dymatize Xpand
Olimp HMB
Muscletech Clearmuscle (HMB sonrasi kullanilacak)
Optimum Melatonin

Kürü bugün yaptım.
Multipower Whey Protein
C4 Cellucor Pre-workout
Olimp Glutamine
Bulgarian Tribulus
Cytosport Creatine
Amix Liquid Aminoasid
Universal GH-Max

Selam ben protein tozu ve bsn nox var bunların yanında kas kütlesini arttırmak icin hangi vitaminlerle kompleks yapmamı tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim

Back
Yukarı