Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Requ, ben genelde bakarim bi fiyat farki varmi gezerim genelde fiyatlar arasinda fark oluyo rekabet, müşterileri kaçırmamak için. Bayadir atak spor marketten aliyorum atakan abi iyi biri kendisi önceden idman yapardik beraber, kapıma kadar getirdi ürünleri sağolsun. Disbiritor ürünleri zaten.

Creatini antrenmandan 30 dk once ve off gunleri sabah ac karnina , bcaa ve wheyi antrenmandan sonra karistirip sutle , antrenman gunleri sabah kalkar kalkmaz whey seklinde kullaniyorum ben
Antrenmandan önce whey ve bcaa almıyorsun yani[DOUBLEPOST=1413637916][/DOUBLEPOST]
3 saat önce :D şaka yaptım antremandan sonra .
İlgilendiğiniz için teşkkür ederim tavsiyenizi değerlendireceğim :)

Ronnie Coleman Pro-Antium
Sei Max Protein
Scivation Xtend
Gaspari Qualitine
Mhp Glutamine-SR
Cellucor C4
Scitec Bcaa 6400
Scitec Amino 5600
Scitec Arginine liquid
Sopharma Tribestan
Animal Pak

Bu urunleri kombin edecegim su an elimde mevcut ve kendime gore de kullanim seklim var. Ama arkadaslar sizlerin onerisi nedir ne sekilde kullanmami onerirsiniz? Farkli goruslere acigim ve yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler

Son düzenleme:
Sei Max Protein
Scivation Xtend
Gaspari Qualitine
Mhp Glutamine-SR
Cellucor C4
Scitec Bcaa 6400
Scitec Amino 5600
Scitec Arginine liquid
Sopharma Tribestan
Animal Pak

Bu urunleri kombin edecegim su an elimde mevcut ve kendime gore de kullanim seklim var. Ama arkadaslar sizlerin onerisi nedir ne sekilde kullanmami onerirsiniz? Farkli goruslere acigim ve yorumlarinizi bekliyorum. Tesekkurler
c4 ten memnun musun ?
xtend ile bcaa 6400 ve amino 5600 aynı anda kullanmaya gerek yok boşuna paran gitmesin

Optimum whey
Micro creatine
Universal 2700
Glucosamine

Eklentiler

• uploadfromtaptalk1415367719308.jpg
    uploadfromtaptalk1415367719308.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 515
Sei Max Protein
Scivation Xtend
Gaspari Qualitine
Mhp Glutamine-SR
Cellucor C4
Scitec Bcaa 6400
Scitec Amino 5600
Scitec Arginine liquid
Sopharma Tribestan
Animal Pak

Sei Max Protein
Scivation Xtend
Gaspari Qualitine
Mhp Glutamine-SR
Cellucor C4
Scitec Bcaa 6400
Scitec Amino 5600
Scitec Arginine liquid
Sopharma Tribestan
Animal Pak

. 10 defa mi yazacaksin ayni mesaji ?

Konu dışı mesaj yazmayınız. Gördüğünüz kural dışı mesajları yönetime bildiriniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı