Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2f1f4ea9699395466952c94f3a49e79f.jpg
şuan bunları kullanıyorum bulktayım

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu hafta aldım dah 2 idman kullandım 1 ölçek ama etkisini ilk kullanımdan itibaren hissediyorsun enerji ve motivasyonu tavanda tutuyor..
Tesekkurler cevap icin ben de almayi dusunuyorum da bu urunu daha once animal pump ve bsn no xplode kullandim memnundum degisiklik olsun diye de c4 deneyecem.

Bende optimum gold standart whey, optimum bcaa toz ve optimum kreatin toz aldım ve 2 gündür kullanıyorum ancak bcaa nın tadı felaket derecede kötü süt ve meyve suyuylada denedim değişmiyor birinci sorum whey ve bcaa yı aynı shaker da yapıp kullanabilir miyim 2. Sorum bu üç supplementi nasıl kullanmamı önerirsiniz. (boy 178 kilo 73 ve yağ kütlem oldukça az 4 aydır düzenli antrenman yapıyorum ve aynı zamanda bilek güreşi antrenmanıda yaptığım için antrenmanlar biraz daha ağır oluyor.) yardım ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.

Bende optimum gold standart whey, optimum bcaa toz ve optimum kreatin toz aldım ve 2 gündür kullanıyorum ancak bcaa nın tadı felaket derecede kötü süt ve meyve suyuylada denedim değişmiyor birinci sorum whey ve bcaa yı aynı shaker da yapıp kullanabilir miyim 2. Sorum bu üç supplementi nasıl kullanmamı önerirsiniz. (boy 178 kilo 73 ve yağ kütlem oldukça az 4 aydır düzenli antrenman yapıyorum ve aynı zamanda bilek güreşi antrenmanıda yaptığım için antrenmanlar biraz daha ağır oluyor.) yardım ve önerileriniz için teşekkür ediyorum.
Saf bcaa ların tadı iğrenç malesef dediğin gibi whey le karıştır.

Creatini antrenmandan 30 dk once ve off gunleri sabah ac karnina , bcaa ve wheyi antrenmandan sonra karistirip sutle , antrenman gunleri sabah kalkar kalkmaz whey seklinde kullaniyorum ben

CTN MUSCLE WHEY PROTEIN
CTN MUSCLE MASS GAINER
CTN MUSCLE L-CARNITINE
HARDLİNE 3 WHEY MATRIX
HARDLİNE VMAX PROTEIN

hardline olanlar bitmek üzere son 2 haftadır ctn muscle de kullanıyorum yeni kurulan bi firma olmasına reğmen ürünleri gayet güzel ve performasnlı

Back
Yukarı