Hangi Supplementleriniz Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alabileceğin ürün çok aslında..forumda stack yada kombineler ile ilgili başlıklar var..bakmanı öneririm zira gerçekten alternatif çok...
ör : creatin,glutamin , casein,yaşın 25den fazla ise testo booster gibi ürünler alınabilir..

Dün baya bir araştırma yaptım bu ürünleri listeme aldım ama bunlardan hangililerini ve handi marka tercih etmeliyim bu konuda kararsızım,
BCAA
Glutamine
ZMA
Animal Nitro
Animal Stak2
Vassive-Ce
Creatine (muscletech Hardcore diye düşünüyorum)

bunlardan hangisini almayılıyım ve belli bir marka önerebilirmisiniz.
Yaşım 18
Boy 185cm
Kilo 85kg
1 Senedir Vucut Geliştirme yapıyorum.

Saygılar......

markalar konusunda forumdaki marka başlıklarındaki yorumları okuyarak daha sağlıklı yoruma ulaşabilirsin..genelde hepsi ile ilgili bir başlık var...

bcaa - glutamin-creatin-whey-multi vit ilk aşamada işini görecektir..

dediğim gibi kombinasyon yada stack başlıklarına bakarsan daha geniş bilgiye ulaşabilirsin..

markalar konusunda forumdaki marka başlıklarındaki yorumları okuyarak daha sağlıklı yoruma ulaşabilirsin..genelde hepsi ile ilgili bir başlık var...

bcaa - glutamin-creatin-whey-multi vit ilk aşamada işini görecektir..
dediğim gibi kombinasyon yada stack başlıklarına bakarsan daha geniş bilgiye ulaşabilirsin..

diez, Teşekkürler valla bu nette bir senden hayır görüyorum başka forum falan yalan
son bir soru daha :o;

bunlar zaten var;
Animal Pump
IDS Sports Multi Pro Whey Isolate Protein

bunlarıda şipariş verdim;
Weider L-Glutamine
Prolab Creatine Monohydrate Powder
Universal Nutrition BCAA 2000

creatin yüklemesi için 4 gün boyunca günde 4 kez 5gr. alıcam. Bunuda eşit şekilde antrenman zamanlarında önce ve sonra yapıcam.
antremandan 60 dk. önce 2 kapsul BCAA 2000
antremandan 60 dk. önce 2,5gr. creatin(yükleme dönemince 5gr.)
antremandan 30 dk. önce animal pump alıyorum
antremandan hemen sonra L-Glutamine (birde yatmadan önce)
antremandan hemen sonra protein tozu
antremandan hemen sonra Creatin 2,5gr.(yükleme dönemince 5gr.)
antremandan 30dk. sonra BCAA kapsül
sence bu program bana uyarmı haftanın 3 günü antrenmanım var.

Son düzenleme:
bence güzel bir kombinasyon olmuş..umarım faydasını görürsün..

optimum %100 whey gold protein'imi gectiğimiz cumartesi aldım.
bsn' cellmass ve nitrix'i ile kombine etmek istiorum ama bsn'leri nerden alabileceğimi bilmiyorum.. varsa bilen yardım etsin =)

suplementlerim :

multipower amino 2200 mg 600 tablet
multipower whey protein 100 700gr (CFM)
creatine powder
nutri meal 12 adet
fit active +zinc kutu toz 500 gr
peptamin 300 tablet 1000mg

cem hoca bu saydıkların hard body çalışanlar için tamamen yetersiz kalmış ürünler.fiyat ise uçuş modunda...yeni versiyon ürünleri denemeni öneririm.

Yeni supplemetlerim geldi bunlara ek olrak L-Glutamine, BCAA, Creatine, Whey alacağım.thums:weightlifter
47244665qk6.jpg

hot-rox nedir ? flexde falanda görmemiştim bunun reklamını. Bu ürünlerin üçünde nox var bunları nasıl kombine etmeyi düşünüyorsun ? Ürünleri hangi sırayla ve ne zaman açıklarsan sevinirim.

hot-rox nedir ? flexde falanda görmemiştim bunun reklamını. Bu ürünlerin üçünde nox var bunları nasıl kombine etmeyi düşünüyorsun ? Ürünleri hangi sırayla ve ne zaman açıklarsan sevinirim.
kardeş pump denemek amaçlı alınmış bir ürün. Şu an kullanımını durdurdum.

Siz ayrıca bana naNO Vapor lar pump ı karşılaştırıp paylaşmamaı istemiştiniz onuda burdan yazıyım hemen.

Direk olrak şunu söyleyebilirim ki pump tamamen amatör kalıyor vaporun yanında vapor her açıdan pump dan üstün güç, dayanıklılık, NOX vs.. Daha yeni spordan geldim 30gr. Vapor spordan 15dk. önce, 1 kapsül naNOX9 spordan hemen önce spordan sonrada whey protein ve naNOX9 aldım damarlarım hortum gibi oldu çalışmamda artış hissettim. Vaporu spordan sonrada bir porsiyon almam gerekirdi ama nox biraz ağır geldi sanırım. Çok terleme, kalp atışında artış, içimde sanki patlıcak bir şey varmış gibi hissettim ve almadım zaten hazırlamamıştım size fotoraf çekerek damarlardaki farkı gösteririm. Paylaşıma devam edeceğim.

Saygılar.thums:

Kusura bakma Hot-Rox u tanıtmayı unuttum.
Hot-Rox Çok güçlü bir yağ yakıcı su atıcıdır. Bunu hacim döneminden sonra kullanacağım. Metobolizmayı hızlandrıyor ama dediğim gibi biraz ağır bir yağ yakıcı forumda kullanıpta paylaşım yapan arkadaşlarımızın yazılarını okumanı tavsiye ederim.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/biotest-hot-rox-ve-tecr-t12647.html

Saygılar.thums:

Bu baslik altinda ve diger Multipower basliklari altinda, 4 ayri üyelikle Multipoweri öven kisi forumdan atildi. Bilginize.

Bu baslik altinda ve diger Multipower basliklari altinda, 4 ayri üyelikle Multipoweri öven kisi forumdan atildi. Bilginize.

Bunu kim, hangi zekayla yapar anlamıyorum. İlla benim kullandığım supplemet hepsinden iyi diye bir şeymi var. Garip bir ego. Burda bilgi paylaşımı yapıyoruz. Burda gereksiz ve yanlış bilgi vermek hiç etik bir davranış değildir. Bu konuda bende çok katıyımdır. a32kafa_ Bilgi almak amacı ile buraya giren kişiler,
burdan okuyup okuyup gidip işine yaramıyacak supplemetler alabilir ve buda kişiye masraftır. Lütfen bunları düşünüpte bu tür yorumlar yapalım.

Forumdan atılmasını doğru buluyorum.thums:

Saygılar.

büyük ihtimal ile yuklşu miktarda ürün almış ve satamamış.en iyi ve ucuz reklamda buradan yapılır diye düşünmüştür.piyasası zaten ölü olan bir marka.birkaç uyanık suni teneffüs yapmak istemiş ama eline yuzune bulaştırmış işte.eline sağlık despo.

büyük ihtimal ile yuklşu miktarda ürün almış ve satamamış.en iyi ve ucuz reklamda buradan yapılır diye düşünmüştür.piyasası zaten ölü olan bir marka.birkaç uyanık suni teneffüs yapmak istemiş ama eline yuzune bulaştırmış işte.eline sağlık despo.

Zaten bu sporu Türkiye'de yapmak çok güç bir içraat bir de böyleleri ile uğraşıyoruz.:mad: Bendece Elinize sağlık Despo

Back
Yukarı