hangi suplementler daha uygun olur

Arkadaslar yasim 20 boy:186 kilo 76 yaklasik 9 aydir evde kendim spor yapiyorum pek bi hacim kazanamadim simdi suplement almayi dusunuyorum 300 lira gibi butcem var whey + ne kullanirsan daha etkili verim alirim kaslarimi sisirmek icin yardimci olursaniz sevinirim.

supplement alacaksam protein tozu yeterlidir dostum gerisini tavuk,et,ton balığı, yulaf ezmesi gibi gıdalara yatır, beslenmeni arttır evde çalışıyorsun zaten okadar supplemente gerek yok..

supplement alacaksam protein tozu yeterlidir dostum gerisini tavuk,et,ton balığı, yulaf ezmesi gibi gıdalara yatır, beslenmeni arttır evde çalışıyorsun zaten okadar supplemente gerek yok..
Bu 1 aylik iznide salano yazilicam sadece protein tozu alirsam hangisini onerirsin marka olarak

bütçene göre şunları tercih edebilirsin; nutrend, optimum gold , nutrade, dynamitze, bsn, muscltech ama fiyat ve içerik bakımından nutrend ve optimum iyidir

bana kalırsa bir şey alma derim fakat illa alacaksan kreatin alabilirsin kuvvet artışında yardımcı olur.[DOUBLEPOST=1454096606][/DOUBLEPOST]bu da hacim artışında etkili olacaktır

Back
Yukarı