evet videorı link ölmeden önce indirmek istiyorum bende .bu kota problemi olmasa..
baktığım videolardan söylüyorum mewtow returs çok iyi bence 60 mb ve görüntü kalitesi benim ilk gönderdiğin entei viedosundan iyi onun dışında pokemon ever için real player yada alternatifleri gerekiyor ve o fim hoşuma gitmedi. diğerlerini bende bilmiyorum
-------------------------------------------
belki hatırlarsınız birinci sezonun sonunda bir video çıkar pokemonların isimlerini sayardı: o
poketrap ın videsounun ful versionu aşağıdaki linkte 3dk 15 sn yanlız flv dir. ama benim filmi izleye bilmek için yüklediğim codec sayesinde windows media playerlede izleye biliyorum.yani yüklediyseniz problem yok.
http://rapidshare.com/files/281490309/poketrap.flv.html
Pokémon animesindeki birinci sezon popüler bitiş şarkıları serisine Pokérap denilmektedir. İngilizce versiyonundaki adı: '
Can You Say Them All?'. İlk sezondaki her bölüm sonunda bu şarkılar söylenirdi,
I Choose You to The Breeding Center Secret bölümünde. Bu bölüm için aynı ismi taşıyan yani pokerap isimli bir grup sorulmuştur.
Rap müziğine benzer bir tempoda pokemonların isimleri hızlı hızlı söylenirdi. Pokerap'te adları söylennen pokemonlar ilk sezondaki 150 pokemondur. Her gün iki kısa versiyonu söylenirdi, ve 5 günlük haftalık gösterim tamamlandığında 150 pokemonun ismi de sarfedilmiş oluyordu. Ama mesela Kanada'daki versiyonlarda her bölümün sonunda tam versiyonu yayınlanırdı. Pokerap'in tam versiyonuna -1999-2000 yıllarında düzenlenmiş 7 çeşit ses klibinin aynısına- DVD kutu setinden ulaşabilirsiniz.
2. ve 3. sezonlar için de iki çeşit pokerap üretilmiştir, fakat bunlar ilkinde olduğu gibi gösterimin ardından yayınlanmamışlardır. Yine dördüncü sezon da kendine ait 107 pokemonu için yapılmış bir pokerap'e sahiptir.
Japoncadan ingilizceye ve diğer dillere çevrilirken pokerap'te bazı yanlışlıklar yapıldığı bilinir.
Bu yanlışlıklarının sebebinin Gotta Catch Em All 'u tersten dinleyince I Love Satan denilmesi de olabilir
http://tr.wikipedia.org/wiki/Pok%C3%A9rap
------------------------------------------------------------------
bazı pokemon resimleri
ev yapımı Charizard(Ben yapmadım)
aşağıdaki çizimlerden mewtwo harizindekiler güzel