Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
Oyumu mideden yana kullandım mide derken karın kası manasında geçerli bir sebebim var çünkü evde 15 kg lik 2x dambıll vardı bu işe uğraşmada önce sadece adını bile bilmediğim biceps lerimi çalıştırıyordum şimdi gerçekten t-shir felan giyince çok belirginler 30 cm tam olarak bugün aldım ölçüsünü
sonuçta kadınların en dikkat ettiği bölge karın mış :D bizede karın kası yapmak düşer beyler.

arkadaşlar bicepsleri haftada 2 kere pazartesi ve cuma çalışsam küçülme olur mu? cevap verirseniz sevinirim

göğsü sırtı kolu cabuk geliştirebilirsin ama omuz için uğraşmak gerekir.Mide içinde yağları yakabiliyosan zaten görünecektir.Kesinlikle oyum omuzdan yana

önceden bilinçsizce deli gibi biceps çalışırdım. her yeni başlayan çaylaklar gibi kaya gibi bicepslerim olsun,ne kadar çok çalışırsam o kadar büyürler sanıyordum.
artık fikrim değişti sıralayacak olursam Göğüs-Omuz-Sırt-Karın-Triceps-Biceps

tabi ki bacak ve belde lazım ama nedense en fazla geliştirmek istediğim gruplar yukarıdakiler. :D
(hala çaylağım galiba :D )

Biceps hep salonda konuşurlar senin bicepsler kaç cm falan fistakk dar t-shirt giyince patlayacak gibi duran kolları kim istemez şahsen ben isterim :D

niyeyse aşırı derecede göğsüm ve tricepslarım olsun istiyorum.
dar bi tişört giydiğimde fışkırmalarını istiyorum adeta.
hatta annemin "oğlum istersen benim sütyenlerden vereyim sana" demesini istiyorum.
tricepslara da çok önem veriyorum niyeyse.

vücut bir bütündür öyle bir iki bölgeye yüklenilmez yoksa tam anlamıyla estetik görünemezsiniz her bölgeyi aşkla çalıştırın önemseyin

Kesinlike omuz, çünkü birşeyler giyildiği zaman ne olursa olsun vücudu yapılı göstersen kas grubu orasıdır.Göğüslerim gayet iyi fakat omuzlarım iyi değil omuz demeyelimde üst kas grubu diyelim.Çok zayıf bir türlü gelişmiyor illa kür mü yaptırmak lazım yani hiçde istemiyorum.Çok çaresizim.

Omuz olması mantıklı.

Vücutta bir çok eklem bir birine kolayca oturur. Çıkması zorlaşır

Fakat omuz ekleminde kasların rolü çok fazla kaslar bir arada daha fazla tutar.

Kaslar güçlü olması lazım.
Bu noktadan bakarak omuz kasları daha kuvvetli olması lazım derim.

Kim istediği bölgeyi çalışıpta istediği hacime getiremiyorsa,
Her yolu deniyor başarısız oluyorsa o kişi içinde o bölge en önemlisidir...
Örn.Bicepslerime istediğimden fazla hacim veremiyorum çıldırıyorum :lol:,
Midem yağsız fakat kaslarımı baklava baklava ortaya çıkaramıyorum..

dipnot: bicepslerime hacim önerilerinizi egzersizlerinizi bekliyorum..

Preacher curls. ağırlık arttırarak piramit yap. 3 ay çalış iyi beslen hacim almazsan bicepslerde gel yüzüme tükür :D

erkeklerde omuz;
kadınlarda göğüs en önemlisi kesinlikle.

Katılıyorum, Ama Benm Omuz Ölçüm Dana Gibi Olduğundan Bel Çalışıyorum, Zamanında Her Gün 250 Şınav 500 Mekik Çekerdim Bilinçsizce, Bi Hoca Dedi Diye, O Yüzden Ben Mesela Belimi İnceltmeye Çalışıyorumi Oradaki Kaslar Overtrain Olmak Bilmiyo Malesef :S İncelmiyo Belim :( Ama Kardio Yapınca İnceliyo :F
Bence Kadınlarda Kalça ve Göğüs :)

Back
Yukarı