Hangi Kas Grubuna En Cok Önem Veriyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hangi kas grubunu daha onemli?

• Total voters
    4.086
Biceps önem veririm genelde body yapan bir insana kasını sık dedikleri zaman hemen pazu gösteriyor.
Birde bilek güreşi sevdiğim için kola genel önemde veririm o ayrı.

sokakta adam senı durdurur ve sorar;arkadas body yapıyorsun galıba.sen evet deyınce ılk tepkısı bır kol gostersene olur.bu baglamda body deyınce mılletın aklına ya hep kol gelıyo yada escınsellık boyutunda sapmalar artmıs :)

Katılıyorum.yada akraba ziyaretine gittiğinizde genelde ''body yapıyorsun demek göster bakıyım pazularını'' tepkisi olur.

Ben her yere aynı önemi veririm.dumbelllls

Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır fazla düzenli yapamasamda body yapıyorum benim sorunum göğüslerde bir türlü istediğim sıkı dik görüntüyü sağlıyamadım göğüslerimin hacmi iyi ama spordan sonra böyle sıkı durmuyo sanki hiç spor yapmamış birinin göğüsleri gibi ama duş aldığım zaman yada bi üşüme geldiği zaman göğüslerim çok güzel duruyor meme uçlarım küçülüyor ve süper bi göğüs oluyor ama ben hep böyle bi görüntü istiyorum nasıl yapabilirim bi yardım edin lütfen.

Ben omuz derim. Omuzu geniş olan biri sadece plajda değil tişört giyerkende çok iyi duru. Mesela dar bi tişört giydiğiniz zaman omuz başlarınızın belli olması özel bi durumdur. Tabi ilk olarak kollar dikkat çeker orası ayrı ama bana omuz daha klas geliyor:D

Sanırım artık sırt ve bacak kaslarına önem vericem , belki büyük kasları daha çok geliştirerek diğerlerine de hacim katabilirim ...

işlevselliği ve kolun 3 te 2 sini oluşturması sebebiyle triceps tabiki.

2 senedir yapmaya çalışıyorum bu sporu ama hep engellerle karşılaşıyorum ya ramazan geliyor ya ünide gelen barınma sorunu oluyor . Bu sene cidden devam etmeyi planlıyorum .göbeğimdeki yağcıkların altında sixpack imin olduğunu düşünüyorum ve bunu çıkartmadan durmayacağım :)))
Dwayne Johnson (TheRock) ve Hollywood Hulk Hogan benim bu spora özenmemi Randy Orton sa hayvan gibi değilde sexi bir vücut istememi sağladılar :))) TheRock sayesinde Trapez yapmayı öğrendim vidyolarında ki istek banada yansıdı şahsen . Göğüs yapmaya ara vericem çünkü rahatsız edicek kadar iriler hafif ağırlıkta çok set yapabilirim ancak ağır bir cardio yapmam lazım ramazanın etkisi devasa oldu . ahh ahh :D ne anlattığımıda anlamadım zaten öyle yazayım ddm :d

Back
Yukarı