Hangi gün, hangi bölümümü çalışayım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan veNo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

veNo

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Ben evde vücut geliştirmeye çalısıyorum hareketlerim falan herşey tamam forumdan falan bakarak yapıyorum. Ancak şöyle bir durum var mesela pazartesi günü hangi bölümleri çalışayım, salı günü hangi bölümleri çalışayım hiç bilemiyorum. Mesela requ. konusunda belirtmiş ( bende aşşağıya belirttim) aşşağıdaki şekilde yapıyor. Ben nasıl bir yol izliyim her gün 2 yada 3 bölge düşünüyorum. He burda etkin olarak basketbolla ilgileniyorum. Basketbol takımındayım hatta.

requ.'ninki
Pazartesi: Bacak-Abs
Salı: Göğüs-Biceps
Çarşamba: Sırt-Triceps
Perşembe: Omuz-Abs
Cuma: Abs
Cumartesi: Fullbody
Pazar: Abs

yaş 15 basketi haftada 3 gün yapıyorum amaç fiziksel olarak tüm vücudumü geliştirmek ama ön planda bacak triceps biceps omuz olucak tabi

basketbol idmanlarım ağır değil takımla çalısıyorum önceliğim basketbol boyum 1.71 falan kilomuda tam bilmiyorum 50'lerde olması lazım[DOUBLEPOST=1421092852][/DOUBLEPOST]bu arada 4-5 yıldır aktif olarak sporla ugrasıyorum geçmişte atletizm boks voleybol futbolla ugrastım şimdide basketbolla ugrasıyorum işte ve amacım basketbolcu olmak :D

Son düzenleme:
Okadar cok gune ve idmana vucudun bence dayanamaz,kilonda cok az.bence basket idmani gunlerinde az hareket az tekrar agir kilolu bir idman programi yapki off gununde dinlenebilesin.temel hareketleri yap.yani gogus 2 hareket 4 set,ardina triceps 1 hareket 4 set gibi ama agir kiloyla.bikac ay boyle calis kendini dene ona gore kendi tempona uygun program yaparsin.agir bir body idmaninin sonrasiki gun basket idmani zor olur.

ben kendim ayarlamaya çalısıcam. her gün iki bölüm olarak calısıcam ancak hangi iki bölümleri birlikte kullanırsam daha iyi verim alabilirim. bana biraz tüyo verirmsiniz ?

Goguste bench,sirtta dumbil rowu kesinlikle yap,ikinci hareketleri farkli hareketler deneyebilirsin.kendini,idman gunleeini beslenmeni,sinlenme zamanini iyice cozunce daha iyi bi program yaparsin

Back
Yukarı