katılıyorum her film türünün güzelide var çirkinide ...sonuçta herkesin kişisel tercihidir... saygı duymak lazımFilmleri hiç ayırt etmem,korku olsun,dram olsun,komedi olsun... sevdiğim her filmi izlerim.Bence hiç bir filmi ayırt etmemek lazım.Yok ben korku seviyorum yeşil yol izlemem!,yok komedi seviyorum tomb raider izlemem'... gibi tavırlar yanlış bence her film türünün ayrı bir güzelliği vardır hemsinde ayrı ayrı emek sarf edilmiştir.
FleXoR hocama katılıyorum... "dram izleyen kişi her filmi izler"
hocam beni kastediyorsanız gerçekten yanılıyorsunuz ben dram filmlerini çok severim özellikle hayat güzeldir,yeşil yol,titanik,umudunu kaybetme bunlar hafızamdan ömür boyu silinemeyecek filmlerdirfilimlerin çoğu yaramaz.
şuan profosyonel izleyici ve yorum bulmak gerçekten zor ve bazıları bir kademede takılıp kalıyorlar. .
filime çevrilebilecek ve çekilmekte olan birçok efsane oyun var. prince of persia, god of war, metal gear solid bunlardan birkaçı bir oyun sever olarak böyle projeler heycanlandırıyor beni. her ne kadar max payne, hitman ve doom gibi aksiyon oyunları pek tatmin etmesede, rezident evil serisi ve silent hill oldukça başarılıydı
ayrıca bir süperman fanatiği olarak "superman returns" tam bir hayal kırıklığı oldu benim için umarım günümüz teknolojisinin nimetlerinden faydalanarak sağlam br senaryoyla hakkıyla bir superman filmi çekerlerde izleriz..
Süpermanın bende fanatiğiyim . dizi olarakta smalwilleyi öneririm bir süperman ancak bu kadar iyi anlatılabilirdi.
süpermanın fanatiğiyim çünkü doğuştan kahraman. batman,örümcek adam,zorro, vs vs gibi sonradan kahraman olan biri değil.