Hangi filmi iple çekiyorsunuz...???

Hangi filmi iple çekiyorsunuz???

• Harry Potter ve Melez Prens

Votes: 1 1,9%
  • Son Durak 4

Votes: 5 9,4%
  • The Expendables

Votes: 12 22,6%
  • 2012

Votes: 8 15,1%
  • New Moon

Votes: 4 7,5%
  • Prince of Persia

• Sherlock Holmes

• Shrek 4

• ölümcül Deney 4

Votes: 6 11,3%
  • Harry Potter Ölüm Yadigarlığı

• Elm Sokağı

Votes: 2 3,8%
  • I Love You Phillip Morris

Votes: 5 9,4%

• Total voters
    53
sana katılıyorum. avatarındaki kişide aynı amaca yönelik birisi :) bana hikaye gelen sana gerçek flexora süper gelen sana palavra geliyor :)

Kesinlikle bende nefes diyorum başka bişi demiyorum.29 ekimde giricek diye duymuştum ama umarım 16 ekim doğrudur.Eğer tüm filmdeki atmosfer oyunculuk fragmandaki gibiyse gider hayatımda ilk defa orjinal DVD alırım son kuruşuna kadar helal olsun valla.

bu saydıgınız filmler güzel ama sadece güzel. ip man ı izlemeden bu filmlerin cok güzel oldugunu sanırsınız. ben ip man 2 yi iple cekıorum 2010 da cıkacak :)

new moon gelsin artık,dayanacak sabrım kalmadı:D
alacakaranlık kitabını okurken çok sevmiştim,filmini izlemek hayal kırıklığına uğrattı
yeni ayda da tam tersi olacak gibi;)

Son Durak serisi hastası olarak 4. filmi merakla bekliyorum. Birde MTV ödüllerinde New Moon'u çok övdüklerinden bekliyorum.

new moon gelsin artık,dayanacak sabrım kalmadı:D
alacakaranlık kitabını okurken çok sevmiştim,filmini izlemek hayal kırıklığına uğrattı
yeni ayda da tam tersi olacak gibi;)
new moon u bende sabırsızlıkla bekliyorum :)

arkadaşlar;

blood and bone diyorum
tam zenci işi ;)
Michael Jai White sanırım adamın adı, omuz başları tam istediğim gibi, resmen gövde gösterisi yapmış

Son düzenleme:
arkadaşlar;

blood and bone diyorum
tam zenci işi ;)
Michael Jai White sanırım adamın adı, resmen gövde gösterisi yapmış
Adamın fiziği mükemmel.Yenilmez 2 de inanılmazdı.

• Like
Reactions: JaM
16 ekim "nefes" fragmanları beni çok etkiledi.içimden bi ses filimden çıkanların eline silahı ver vatan uğrana savaşsın derecesinde gazlicak gibi geliyor

NEFES filmini yazmamıssınız.bu cuma gelıyor cok kalıtelı ve anlamlı bır fılm , herkese tavsıye ederım..

this is it Michael Jackson . biletimide aldım zaten ayın 29 unda ...

Bende çok istiyorum o filmi izlemeyi,bakalım eğer fırsat bulursam izleyeceğim ama daha öncesinde Saw6 yı büyük bi özlemle bekliyorum...

sana tavsiyem biletini şimdiden al çünkü ben 3 gün oluyor bileti alalı şimdiden ilk güne hemen hemen yarısı tükenmişti biletlerin, büyük ihtimal ilk ve 2. güne bilet bulmazsın filimin gösterim gününde...

Back
Yukarı