Hangi Ekmek Kullanmalıyım ?

Konusu 'Beslenme' forumundadır ve Edepsiz48 tarafından 4 Mayıs 2012 başlatılmıştır.

Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 5 üye.
  1. Edepsiz48
    Offline

    Edepsiz48 Yeni Üye

    Katılım:
    26 Mart 2012
    Mesajlar:
    211
    Beğenileri:
    16
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    OkuL
    Yer:
    Muğla Merkez
    Yağ Yakımıyla Ugraşan bir gençim her şeyim düzgün sağlıklı besleniyorum sağlıklı spor kardiyo ve vg yapıyorum ekmek de kararsızım yag yakan birisi hangi ekmeği kullanmalı şuanda çavdar kullanıyorum
     
  2. silyum
    Offline

    silyum Üye

    Katılım:
    12 Ağustos 2011
    Mesajlar:
    180
    Beğenileri:
    75
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    ıyı guzel yapıyorsun her seyı ekmegıde bırak gıtsın.. bırakamıyorsanda unonun lıght ekmegı vardı bır dılımı 30 kusur kalorısı var onu kullan bır sure sonrada bırakmaya calıs bence.
     
  3. Edepsiz48
    Offline

    Edepsiz48 Yeni Üye

    Katılım:
    26 Mart 2012
    Mesajlar:
    211
    Beğenileri:
    16
    Ödül Puanları:
    0
    Meslek:
    OkuL
    Yer:
    Muğla Merkez
    ya şimdi abim gelişim dönemindeyim ve ful protein agırlıklı alıyorum normalde geceleri döner cipsk yiyen bir adamdım bu kadarı bile kafi zamanla azaltım dilimleri tabi :D
     
  4. hasanateş
    Offline

    hasanateş Üye

    Katılım:
    13 Aralık 2011
    Mesajlar:
    509
    Beğenileri:
    565
    Ödül Puanları:
    103
  5. FiestaCondom
    Offline

    FiestaCondom Üye

    Katılım:
    29 Şubat 2012
    Mesajlar:
    351
    Beğenileri:
    227
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    ögrenci
    Yer:
    ankara
    Bende o unonun ligt ekmegini bazen kullaniyorum tereyagi surmek icin bide o ekmegin karbosu az ondan :) sana tavsiye dilim dilim azalt ve proteini ana yemegi arttir ekmek istemiceksin zamanla
     
  6. Cattleya
    Offline

    Cattleya Yeni Üye

    Katılım:
    21 Ekim 2011
    Mesajlar:
    275
    Beğenileri:
    233
    Ödül Puanları:
    0
    Yer:
    Aydın
    Tam buğday ve çavdarı değişmeli kullan
     
  7. ercan gürgöze
    Offline

    ercan gürgöze Üye

    Katılım:
    3 Mart 2011
    Mesajlar:
    2.027
    Beğenileri:
    1.332
    Ödül Puanları:
    123
    **tam buğdayveya karışım...

    **ekmekleri hafif kızartma aletine sokun...maya etkisi gitsin...

    kullanılan ekmek maya olayı berbat bir olaydır...bu nedenle pişirerek canlı aktivizasyonu yok edin...ama , yakmadan...)
     

Sayfayı Paylaş