BHüseyin D.
Üye
Merhabalar arkadaşlar..
Yaklaşık 3-4 aydır vucut geliştirmeyle uğraşıyorum..
Boyum 1.78 kilom 71, 73-74 kilo olmaya çalışıyorum..
Başladığımda 64 kiloydum 7 kilo aldım ve güçlendiğimi ve hafiften vucudun oturduğunu hissetmeye başladım..
Ekim e kadar çok sıkı beslenme programı ve ağır sıkı disiplinli bir antreman programıyla çalışcam..
Sporun vucudumda etkisini gördükçe dahada çok sevdim bu sporu..
Şimdide destekleyicilere başlıcam..
Sizce bu 3-4 ay sıkı çalışcağım sürede ne kullanayım..
Protein tozu + Kreatin+Bca başlamayı düşünüyorum..
Hedefim özellikle omuş genişletip biraz kalıplanmak..
Bana marka tavsiyesi veya ne kullanmam gerektiği konusunda bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler.
Şuan haftanın 4 günü sıkı şekilde çalışacak vaktim var ve dışarda kola çekirdek yapmak yerine zamanımı sporda geçirmek istiyorum 3-4 ay sonra bu kadar vaktim olmuyacak..
Haftada 2 gün gidebilcem en fazla o yüzden vucudumu bu yaz olabildiğince geliştirmek istiyorum
Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.
Yaklaşık 3-4 aydır vucut geliştirmeyle uğraşıyorum..
Boyum 1.78 kilom 71, 73-74 kilo olmaya çalışıyorum..
Başladığımda 64 kiloydum 7 kilo aldım ve güçlendiğimi ve hafiften vucudun oturduğunu hissetmeye başladım..
Ekim e kadar çok sıkı beslenme programı ve ağır sıkı disiplinli bir antreman programıyla çalışcam..
Sporun vucudumda etkisini gördükçe dahada çok sevdim bu sporu..
Şimdide destekleyicilere başlıcam..
Sizce bu 3-4 ay sıkı çalışcağım sürede ne kullanayım..
Protein tozu + Kreatin+Bca başlamayı düşünüyorum..
Hedefim özellikle omuş genişletip biraz kalıplanmak..
Bana marka tavsiyesi veya ne kullanmam gerektiği konusunda bilgi verirmisiniz şimdiden teşekkürler.
Şuan haftanın 4 günü sıkı şekilde çalışacak vaktim var ve dışarda kola çekirdek yapmak yerine zamanımı sporda geçirmek istiyorum 3-4 ay sonra bu kadar vaktim olmuyacak..
Haftada 2 gün gidebilcem en fazla o yüzden vucudumu bu yaz olabildiğince geliştirmek istiyorum
Şimdiden çok çok teşekkür ediyorum.