Hangi Aminoyu Kullanmalıyım ! (Lütfen Yardım)

Arkadaşlar merhaba vücudumu parçalamak istiyorum ama hangi supplementi kullanmam konusunda kararsızım hangi aminoyu kullanmam lazım yorumlarınızı bekliyorum

Eğer yumurta tavuk balık ve karbonhidratını düzgün alıyorsan protein tozuna fazla ihtiyacın yok. Ne alabileceğine gelirsek mutlaka bcaa ve glutamin. Bunlar seni maddi olarak zorlamayacaksa sırayla amino,creatin,cla alabilirsin.

Bunlara önerilerim ise;
Bcaa; Scivation Xtend 100(Glutamin olarakta zengin)
Multipower 100
Glutamin; Syntrax SuperGlu 110
Mvp Glutamin 80
Amino; Twinlab Likit 80

Fiyatlar az çok böyle 80 dediğim 85 de olabilir 75 de iyi çalışmalar:)

Teşekkürler ama musclepharm düşünüyorum o nasıl
Eğer yumurta tavuk balık ve karbonhidratını düzgün alıyorsan protein tozuna fazla ihtiyacın yok. Ne alabileceğine gelirsek mutlaka bcaa ve glutamin. Bunlar seni maddi olarak zorlamayacaksa sırayla amino,creatin,cla alabilirsin.

Bunlara önerilerim ise;
Bcaa; Scivation Xtend 100(Glutamin olarakta zengin)
Multipower 100
Glutamin; Syntrax SuperGlu 110
Mvp Glutamin 80
Amino; Twinlab Likit 80

Fiyatlar az çok böyle 80 dediğim 85 de olabilir 75 de iyi çalışmalar:)[/quo
Sağol önerilerin için ama musclepharm düşünüyorum o nasıl

Mp Lösin 3gr
Valin 2gr
İzolösin1 gr

Xtend Lösin 3.5gr
Valin 1.75gr
İzolösin 1.75gr

Multipower Lösin 3gr
Valin 1.75gr
İzolösin 1.5gr

Buraya kadar 3 ürününde özellikleri bu şekilde Mp,Multipower içinde başka ne var bilinmiyor. Xtend'in içinde ekstradan 2,5gr glutamin 1gr sitrülin malat içeriyor. Şu an ben xtend kullanıyorum o sebeple tavsiye ederim. Olurda tekrar xtende bulamazsam multipower alırım. Mp'da kullandım pek memnun kalmadım açıkcası.

Ya optimum bcaa var fakat şuan türkiyede yok mesela bsn amino x var yine türkiyede yok hep mahrum kalıyoruz iyi ürünlerden şuan musclepharm düşünüyorum bi bakayim bakim
Mp Lösin 3gr
Valin 2gr
İzolösin1 gr

Xtend Lösin 3.5gr
Valin 1.75gr
İzolösin 1.75gr

Multipower Lösin 3gr
Valin 1.75gr
İzolösin 1.5gr

Buraya kadar 3 ürününde özellikleri bu şekilde Mp,Multipower içinde başka ne var bilinmiyor. Xtend'in içinde ekstradan 2,5gr glutamin 1gr sitrülin malat içeriyor. Şu an ben xtend kullanıyorum o sebeple tavsiye ederim. Olurda tekrar xtende bulamazsam multipower alırım. Mp'da kullandım pek memnun kalmadım açıkcası.

Back
Yukarı