Hangi 2 Bölgeyi Aynı Gün Çalışmalı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ARSON
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pazartesi : kardiyo + mide + göğüs + biceps
Salı : Kardiyo + omuz + triseps + sırt
Çrş.: Off
Perşembe: kardiyo + mide + göğüs + biceps
Cuma: Kardiyo + omuz + triseps + sırt
Cmts veya Pazar: Kardiyo

Bu program nasıl?

Biliyorum bacak özellikle yok: dizlerimde sorun var.

gogus- ö.kol

omuz-****ol

bacak-kanat

buradaki stratejinin manasını da belirteyim

göğüs calıştıktan sonra mutlaka kol girmek gerekir. gögüs ve kol ön kısımdadır ve gögüs baglantılıdır. gögüs hareketleride kolu antremana hazırlar. benç d.fly gibi hareketlerde bicebs ısınmaya baslamıştır bile. burada gögus triseps yaparsanız üç adelede çalışmış olur

omuz- triseps sırta acış, latarel gibi hareketlerde triseps ısınmaya baslar. birnevi omuz hareketlerindede tririsepsi sonraki antremana hazırlar

bacak kanat aynı gun yapılması saglık için cok yararlı sırtımız da bulunan (L3,L4,L5) diskler onların içindeki yastıkcıklar ve yastıkcık ların içinde bulunan jel vardır. skuat leg press gibi hareketlerde sırtımız daki yastıkcıklar daralır bu da tehlike demektir sonraki bolde kanat(sırt) oldugu için cekiş hareketlerinde diskler yerine oturur ve yastıkcıklar rahatlar

Göğüs çalıştıktan sonra kol yorgun duruma geçmiyormu?Ben antremanı

1.gün göğüs+kanat/sırt
2.gün abs+omuz+bic.+tri.+bacak

olarak yapıyorum.Antreman hakkında yorumlarınızı bekliyorum...

Benim programımda 3 gün
Gögüs ön kol
Omuz arka kol
Sırt/kanat bacak
Bunu haftaya şu şekilde böldüm p.tesi gögüs ön kol salı dinlenme carsamba omuz arka kol persembe kanat/bacak cuma dinlenme c.tesi gögüs ön kol pazar dinlenme diye bittiriyorum haftayı diğer haftaya başlarkende p.tesi omuz arka kol dinlenme gögüs ön kol diye gidiyor

Flexor hocanın dediği mantıklı gibi bende şunu yapıyordum normalde.
1 gün:Göğüs-ön kol
2 gün:Omuz -Sırt
3 gün Bacak- Arka kol giriyordum fakat şu var sırt ve bacak ikiside zorları gibi geliyor özellikle bacak antremanları beni bitiryor sırtta zor oluyor ikiside büyük kas grubu olduğu için aslında benimde zor ama alıştık şimdi değiştirmek mantıklımı acaba bilemedim.?

Back
Yukarı