Halter hareketi sadece barbell curl yapıyorum. Boya etki eder mi ?

Kendi ağırlığının iki katı kadar bir ağırlık tarafından baskı görmediğin sürece elinden geleni yap boyuna etki edemezsin.

Bu konuda bence hiç kimse bence bilimsel bir kanıta sahip değil yorumlar sadece söylentilere göre yapılmış.Gördüm yapan uzamadı diyenede komiksin derim.Benimde kafamda buna benzer bir soru var Squat , Deadlift gibi hareketleri girmediğim bir halter hareketleri olan program oluşturucağım.

Bende hocama dicem quat ve deadlift hareketlerini yapmıcam. yaş 15 tam uzama çağları boy 1.76 en azından 1.80 olmak istiyorum. barbell curl yapmak istiyorum ama ondan da şüpheliyim bir şey olur mu diye :(

Banada Diyen oldu Boy Uzatmaz Diye Ama Dozunu Aşmadıkça Maksak Kasları Çalıssın . Görünüş Yapsın Yada Yağ Yaksın Zaten Hulk Gibi Olmak İstemezsin...

Benim amacım boksa başlıcam ama çok zayıfım hem biraz kas yapmak hem de kilo almak. Biliyorsunuz boksta da kısa boy pek avantajlı olmuyor. Hangi hareketten kaçınmalıyım acaba ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:30 ----------

Arkadaşlar yardım edin lütfen. barbell curl boya etki eder mi yarın salona gidicem

Banada Diyen oldu Boy Uzatmaz Diye Ama Dozunu Aşmadıkça Maksak Kasları Çalıssın . Görünüş Yapsın Yada Yağ Yaksın Zaten Hulk Gibi Olmak İstemezsin...

Forumdaki yorumlara bakıyorumda hep böyle yorumlar var, işte ben spora başlayacağım fakat Roni Coleman gibi olmak istemiyorum. Yahu bunlar gibi olmak çok mu kolay, ha eğer kolaysa bizede söyleyin biz de deneyelim. Belki Hulk gibi oluruz böylece.

kardeşim bi ton o bölgeyi çalıştıracagın hareket var onuda yapmayıver :D bence bende korkuyorum etki eder diye genen senin boyun iyi benmki 1 69 daha yaşlar ayn ı

Çok komikmiş...

Yaşından dolayı boyunu düşünmene kesinlikle hak veriyorum ancak bu kadar da düşünülmemeli bazı şeyler . İnsanlar zıpladığında eklemlerine binen ağırlık vücut ağırlığının 3 katıdır. O zaman biz insanların olarak hayatımız boyunca zıpladığı göz önünde bulundurulursa hepimizin kısa kalması gerekirdi :) Ayrıca squat deadlift vs vs omurgaya yük binen hareketlerin boy uzamasını durdurmadığını aksine büyüme hormonunu tetikleyerek uzamaya olumlu etki ettiğini 21 yaşında 1.83 ten 1.85 e ulaşarak tecrübe etmiş bulunmaktayım.

Yaşından dolayı boyunu düşünmene kesinlikle hak veriyorum ancak bu kadar da düşünülmemeli bazı şeyler . İnsanlar zıpladığında eklemlerine binen ağırlık vücut ağırlığının 3 katıdır. O zaman biz insanların olarak hayatımız boyunca zıpladığı göz önünde bulundurulursa hepimizin kısa kalması gerekirdi :) Ayrıca squat deadlift vs vs omurgaya yük binen hareketlerin boy uzamasını durdurmadığını aksine büyüme hormonunu tetikleyerek uzamaya olumlu etki ettiğini 21 yaşında 1.83 ten 1.85 e ulaşarak tecrübe etmiş bulunmaktayım.

Böyle de canımı ye :D

yıllarca konuşulan konuyu bir lafınla çözdün mü kardeşim ne diyorsun git flexor hocanın konusunda bile diyor ergenlik dönemnde fazla agırlıkların altına girmeyin diye hadi tek o degil bilimsel olarak kanıtlanmıoş birşey fazla agırlıgın plak kapattıgı ben şimdi araştırma yapamış biri olarak bu yorumunu okusaydım direk girerdim agırlıkların altına sonrada kalırdım yani zıplamak demişşin zıplamak eklemleri açan bir harekettir ve boy uzmasına bile yardımcı olur sen halter kaldırarak zıplayabiliyorsan oda olur .D :D .D :D

Back
Yukarı