Halter hakkında merak ettikleriniz

Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı geceler , 2008 den bu yana profesyonel halterle ilgileniyorum , bunalır hakkında veya Fitness, beslenme gibi konular hakkında merak ettiklerinizi mesaj olarak bekliyorum ve seve seve de size yardımcı olmak için buradayım. Dilerseniz önce halterin iki temel hareketini söyleyeyim koparma ve silkme , bu iki hareket için insanlar daha doğrusu halter sporcuları günlerini dakikalarını hatta yollarını bile veriyor sadece 2 veya 3 kilogram arttırmak için... Zor ve acımasız bir spor , tabi sadece koparma ve silkmeden ibaret değil , dediğim gibi eğer merak edip soran arkadaşlarımız olursa tek tek özel olarak da yanıtlayabilirim , aynı zaman da sporcu sakatlanmaları ile ilgili bilgilere de sahibin Allah’a şükür , yaşıma aldanmayın yıllardır bu sporun içerisindeyim , hayırlı geceler...

Halil Mutlu'dan sonra niye halterde baya bir geriledik?[/QUOTE
Halil Mutlu'dan sonra niye halterde baya bir geriledik?
reis ilaç olayları felan çok sıkı takip ediliyor , eskisi gibi değil eskiden ilacı al çık maça bu kadar sıkı bir takip yoktu ilaç için ama artık öyle değil dopinge sıfır tolerans, İnsan vücudu belli bir yere kadar derece çıkarır mesela 120 kilosundur 190 kilo silkme yaparsın sonra ben olur vücut benden bu kadar der daha derece çıkmayabilir çıkarsada çok uzun bir sürede çıkar , bu durumda ilaç almaya başlarlar ilaç sayesinde hemen kilo artışı olur . Ama ülkemizde ilaç yasal değil , diğer ülkeler kendi ülkesinde yasal veya çıkmayan ilaçlar kullanıyorlar o zaman ben oluyor rakipler rahat rahat derece çıkarırken bizler çıkaramıyoruz , o yüzden pek gelişmiyor ama yeni yeni şimdi gençlerde madalyalar gelmeye başladı inşallah olimpiyat gibi büyük turnuvalarda gelmeye devam eder

Back
Yukarı