Tevfik Erzon
Üye
@Jacklifter ne oldu sorabildiniz mi?
Cokta bukuldugunu soylemem ..
Bu hafta biraz yoğun geçiyor, gelecek hafta içinde gittiğimde soracağım merak etmeyin aklımda.@Jacklifter ne oldu sorabildiniz mi?
Eyvallah hocam sağolasın, 45 giyerim normalde, 46 olsun (amerikanda 14 numara sanırım) ipleri,bantları gerer takarım sıkıntı olmaz, hadi 45 dar kalıp gelirse diye.. haltercilerde kırmızı adidas adipower görüyorum sanırım bayağı tercih edilen bişey fiyatı 430 tl civarı o olabilir, hatta onun siyah kırmızısı var o olursa acayip güzel olur.sultanmehmed, Tevfik Erzon, OduncuSirin
Arkadaşlar Kaya Spor sadece toplu satım yapıyormuş, perakende satışları yokmuş. Siz bana istediğiniz ayakkabıyı ve numarasını verin, ben bir şekilde halletmeye çalışacağım.
Adidas Adipower 46 numara, bu kadar, ama onu tedarik edemezseniz de, o ayarda nike vs. pro birşeyi kabul ederim. Ucuz ince lifting ve crossfit ayakkabıları olmasın yeter.Tamam siz salı gününe kadar model ve numaraları yazın bana, o gün tekrar konuşucaz, halletmeye çalışırım.
Tamamdır, siz haber verirsiniz bende Ankara'dayım buluşur hallederiz her türlü.Nike yok zaten Kaya Sporda, Adidas var sadece, birde Reebok lifter getirdiklerini duydum. Diğer arkadaşlar da yazsınlar, konuşup haber vericem size.
Sırf olimpik halterde seğil, squatta bile önemli, ben plakaya basarak yapıyorum, tükenişe doğru, dengemin bozulduğu oluyor, yana vs, adım atınca çok sıkıntı oluyor.olimpik halter yaacaksanız ayakkabı önemli.... yutdışı tabi ki ?!... hala var mı acaba , ama skiden halter ayakkabılarnda " polonya , rus ,macar " tiplemeleri meşhurdu...
eğer olimpik yamıyorsanız , ayak altına koyacağınız "" 3-4 cm x 5 cm" boyutunda tahta yeterli olur ...plak pek stabil olmaz...
ayakkabısı uygun olmayan arkadaşlara başlarda halterde bu yöntem "squat "vb de işe yarar...ama , sonra illaki alınacak...