Hakan79 ve Ayaz yeni antrenman videolari!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yonja dedi:
1.si biz ortak kullanıyoruz pc kardeş olmamızdan dolayı bu sorun değil sanırım
2.si cevap yazmadığınızdan dolayı bi daha yazma ihtiyacı hissettim kusura bakmayın...

Kardes olup olma fark etmez, burasi Chat odasi degil yani anlayacagin aninda sana cevap verilmez. Ayrica bos mesajlarla forumu doldurma :!:
Bu yazimada cevap vermene gerek yok, off topic mesajin varsa ÖM yoluyla atarsin.

Kurallari oku, bu sana uyari 1.

yonja dedi:
Despo dedi:
yonja dedi:
1.si biz ortak kullanıyoruz pc kardeş olmamızdan dolayı bu sorun değil sanırım
2.si cevap yazmadığınızdan dolayı bi daha yazma ihtiyacı hissettim kusura bakmayın...

Kardes olup olma fark etmez, burasi Chat odasi degil yani anlayacagin aninda sana cevap verilmez. Ayrica bos mesajlarla forumu doldurma :!:
Bu yazimada cevap vermene gerek yok, off topic mesajin varsa ÖM yoluyla atarsin.

Kurallari oku, bu sana uyari 1.

site admini olman sana kaba olma şansını vermez bunun farkındasındır umarım.Ben sadece videoları izlemek istemiştim karşılığında aldığım cevaplar bunlar...(videolar hala düzeltilmediği halde) bu arada kusura bakma emirine uymayıp cevap yazdım ama lütfen nezaket azcık

Arkadaş;bak ne yazmış Despo,BU YAZIMA DA CEVAP VERMENE GEREK YOK,OFF TOPİC MESAJIN VARSA ÖM(ÖZEL MESAJ) YOLUYLA ATARSIN.Biz bu forumda msn sayfası gibi gereksiz mesajlar okumak istemiyoruz,sorunun varsa öm den hallet!bişi yazılmış sanıp açıyoruz bi bakıyoruz msn chat sayfası gibi birşeyler.Hem admini beğenmiyorsan siteye üyelik zorunlu değil...

buraya mesaj yazdik arada kaynamis site calismalarindan olsa gerek.

tebrikler guzel define olmussunuz.

kiskandim valla.

basarilarinizin ve videolarinin devamini dilerim.

birazda define icin azcik tuyo rica edecektim. :)

sevgiler,

Hakan ve Ayaz tebrikler..
Hakkını vererek çalışmışsınız ve vucudunuz size yakışmış... :!:

Daha önce başka bir topicte Adonis için,
"Bir bayanı etkileyecek önemli bir kastır " türünde bişey yazmıştım..

Evet yine etkilendim :!:

ve "bana göre adonisi olan bir erkekte başka hiçbir kas olmasa da olur" yazmıştım..

Evet sizde adonis var..başka bişey olmasa da olur :)

Ayaz ayrıca diğer topicteki leg fotolarında gayet göz doldurucu..Ayrıca tebrikler..

Başarılar ikinizede.. ;)

adonis sen nelere kadirsin.

yani adonisli ve adonissiz erkekler diye iki grup olsa gerek. :)

sahmat dedi:
adonis sen nelere kadirsin.

yani adonisli ve adonissiz erkekler diye iki grup olsa gerek. :)

bred pit de var ya.. halbuki kemal sunal da da vardı adonis fakat bred pit piyasaya çıkmadan önce kimse adonis madonis bilmezdi :evil: .

bu linkler hala düzeltilmemiş izleyen arkadaşlar nasıl izliyor anlamadım :?

adonis arastirdim arkadaslar, paylasayim.

sirtimizi yatay sekilde sabitleyip kalcadan itibaren bacaklari kirmadan yukari kaldir indir hareketi ile olan bir olay.

yag yakma ve karin kasi calismasi ile birlikte hos durabiliyor.

rocky x de var bu hareket, sanirim ivan drago ile olan filmde.

hani dedim bilmek isteyen olabilir diye.

sevgilerimle,

arkadaslar.. sagol yorumlar icin.. videolari upload edeli baya oldu.. upload ettikten kisa bi süre sonra pc malesef format yedigi icin ben bile bulamiyorum videolari.. belki daha önce indirmis olan bi arkadas upload edebilirse cok güzel olacak..

saygilar..

ewet birisi upluad edebilirse çok memnun olucaz..

(ayaz özel mesal attım ama cewap gelmedi bu arada görmedin heralde :cry: )

beğenmemek elde değil

hakan79 ve ayaz kaç yıldır bu sporla uğraşıyorsunuz

Re: beğenmemek elde değil

lubu dedi:
hakan79 ve ayaz kaç yıldır bu sporla uğraşıyorsunuz
atlamak gibi olmasın ama :) ayazın 2 senede yaptııını 2 senede koruduunu biliorm takip ettiim kdrıyla..
hakan79'da 5-6 senedir... :)

Videolar açılmıyor ama vücudunuz gerçekten güzel.Böyle kalsın daha fazla da kilo almayın bence.Bu benim fikrim herseyin fazlasının zararlı oldugu dusuncesinden

hocam emeklerinize sağlık bu görüntüler çok güzel en azından türkiyede böyle güzel vucutlu insanları görmek güzel gücünüz ve çalışma azminiz hiç tükenmez inşallah

Back
Yukarı