Hakan79 ve Ayaz yeni antrenman videolari!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ayaz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Blitz dedi:
Ayaz dedi:
hsd tesekkür ederim..

Simdi oluyor sanirim..
Hakan79 Sirt/kanat (Part I)

http://rapidshare.de/files/24906304/dscn0703.mov.avi.mpg.html

O sondaki anormal kahkahayı çözemedim, kim neden öyle bir kahkaha atar :?: :badgrin:

kim olacak.. Hakan .. ben sonunda kendimi cektim diye güldü..

mükemmel ama cok kısa bundan sonra biraz daha uzun olur umarm.

cokta büyük olursa kimse indirmez yaw..

Video olayı çok güzel.Videolarda süper.Ama ben en çok ayazın saçlarını beğendim bir tyler durden havası var :D.

Bench Press videosuda bekliyoruz.

İyi çalışmalar.

Bench Press Videosu

Gögüs videosu istemissiniz, bu eski bir cekim ama bilmeyenler icin tekrar koyuyorum.. Gecen kisin görüntüleri.. iyi eglenceler
Agirlik + Bar: 138 kg

http://rapidshare.de/files/14273596/hakan_2.mpg.html

Not: kameramanin acemiligi icin simdiden özür dilyiorum.. ufak bi tavsiye: monitörün yerine kafanizi cevirin..

s

abı poz ideonuzda bır seylık ar 60 lara kadar felan doluyor sonra donuyor sorun ar dolmuypor sorun ıkıyor

Re: Bench Press Videosu

hakan79 dedi:
Gögüs videosu istemissiniz, bu eski bir cekim ama bilmeyenler icin tekrar koyuyorum.. Gecen kisin görüntüleri.. iyi eglenceler
Agirlik + Bar: 138 kg

http://rapidshare.de/files/14273596/hakan_2.mpg.html

Not: kameramanin acemiligi icin simdiden özür dilyiorum.. ufak bi tavsiye: monitörün yerine kafanizi cevirin..

video inmiyo 115 saniye gösteriyo ama hiç aşağı inmiyo sayı ne yapcam :!:

s

hele sukur ızleye bıldım su pozları abi manyak bır sey yaaa:D hakan abinin öne dpogru egilip kol gostermesı manyakdı ama nil olayı bozdu sag eller havaya dıyıp duruyordu :)
hakan abi sen kime benzıyorsun bılıyormusun
golberg varya amerikan guresınde aynı ona benzıyorsun sen yaa :D ama sen daha kücüksun o aygır gibi bir sey bırde o bır az cık kıllı bacakkalrda guzel gercı benıdme bacakklarda guzel ama ben cok kıllıyım 17 yasında olmama rahmen cogu kıs agda yapdır :D diyobasarılarınızın devamını dılerım abım

Bloodlust dedi:
başka videolar koyun

koyacagiz da , önce bi cekmemiz lazim.. sonra uygun formata getirmek ve sonra onlarin upload'i var.. o da baya uzun sürüyo.. 64 mb'lik poz videosu icin toplam 4 saat ugrasmistim..
yenilerini eklicez kesinlikle

4 dakika için 64 mb çok çok fazla. bunu avi yerine mpeg olarak veya ne bileyim başka formatlar da deneseniz olmazmı. hem niye 4 saat uğraştın onu anlamadım ben videoların formatlarını çevirmek için mi???

muratp87 dedi:
4 dakika için 64 mb çok çok fazla. bunu avi yerine mpeg olarak veya ne bileyim başka formatlar da deneseniz olmazmı. hem niye 4 saat uğraştın onu anlamadım ben videoların formatlarını çevirmek için mi???

anlatayim o zaman kardesim ..

format zaten .mpeg .. bir daha bakarsin artik
yaklasik 1 saat .mov'dan avi'ye cevirmek
yaklasik 10 dk. .avi'den mpeg'e cevirmek ( neden öyle yaptin diye sormayin cünkü baska türlü olmuyor .mov->avi->mpeg)
ve 8 kb/s ile 64 mb upload .. asagi yukari 2 saat da o...
64 mb cok degil cünkü cekim kalitesi yüksek .. tam ekran yaptiginda nerdeyse hic bozmuyor
geri kalan zamani da pc'de yapilan gerekli islemlere sayarsin artik.. ya da 4 saat olacak sekilde üstüne eklersin ;)

bu konu hakkinda baska sorun varsa özelden yanitlarim

saygilar

ll_ultraslan_ll ve Yonja,

Ikinizde ayni kisiniz (ayni ip)
Ve ayni zamanda yaziyorsun, neden buna gerek duyuyorsunuz ?

Duzeltildi video..

1.si biz ortak kullanıyoruz pc kardeş olmamızdan dolayı bu sorun değil sanırım
2.si cevap yazmadığınızdan dolayı bi daha yazma ihtiyacı hissettim kusura bakmayın...

Back
Yukarı