haftanın 5 günü çalışmak için nasıl yol izlenmeli ?

Merhaba arkadaşlar,
Yarından itibaren macfitbornova'da spora başlıyorum. Hocaların vermiş olduğu rutin planda çalışmak istemiyorum.Yani haftanın 5 günü hergün farklı bir bölge çalıştırmak istiyorum.Bunun için nasıl yol izlemeliyim, yani göğüs omuz ve triceps olan bir günde hangi hareketleri kaç set üzerinden yapmam lazım bunun hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Bu arada yaş 28 boy 178 kg 75...

Bu spora yeni basliyorsan bölgesel çalışmayı şimdilik boşver bence.Döngüsel çalışmaya 1 ay kadar sonra geçirirler zaten amaç kasları o yoğun programa hazırlamak.Dediğin gibi yaparsan ağır kilolara giremezsin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu spora yeni basliyorsan bölgesel çalışmayı şimdilik boşver bence.Döngüsel çalışmaya 1 ay kadar sonra geçirirler zaten amaç kasları o yoğun programa hazırlamak.Dediğin gibi yaparsan ağır kilolara giremezsin

Sent from my iPhone using Tapatalk
Tabiki fitness geçmişim yok . Ama spor geçmişim var. Okuduğum bi kaç yazıda yeni baslayanlarinda antreman günlerini tek bölge odaklı çalıştırarak başlayabileceğini yazıyordu. Onun için bende rutin program yerine bu şekilde başlamak istedim, çok bilmislik ya da hemen kas yapayım falan gibi egosu olan bi insan değilim

dostum 1 ay normal çalıştıktan sonrada bölgesel çalışmaya başlayabilirsin ilk aydaki maksat kaslarını diğer antrenman programlarına hazırlamakdır. 3 er set 1o 12 tekrar yeterli olacakdır ilk ay çalıştırdığın bölgeler için.

dostum 1 ay normal çalıştıktan sonrada bölgesel çalışmaya başlayabilirsin ilk aydaki maksat kaslarını diğer antrenman programlarına hazırlamakdır. 3 er set 1o 12 tekrar yeterli olacakdır ilk ay çalıştırdığın bölgeler için.
Hmm peki ozaman 1 ay normal çalışma programını uygulayayim 1 aydan sonra onlar bi program vermezse 5 güne yayarim ;)
Bende maxfit bornovadayım abi bende 16 yasındayım çalısma arkadaşı olmayı cok ıssterim :)
Olabilir kardeşim benim bugün randevum var macfitte ondan sonraki günler çalışabiliriz :)

Dostum bende senin gibi yeni başladım 1.ay Rutin bir program verdiler hergün aynı hareketler fln kaslarım ilk ay kendine geldi şimdi 2. aydayım ve bölgesel bi program ile çalışıyorum haftada 4 gün antreman 2 gün kardio

Tabiki fitness geçmişim yok . Ama spor geçmişim var. Okuduğum bi kaç yazıda yeni baslayanlarinda antreman günlerini tek bölge odaklı çalıştırarak başlayabileceğini yazıyordu. Onun için bende rutin program yerine bu şekilde başlamak istedim, çok bilmislik ya da hemen kas yapayım falan gibi egosu olan bi insan değilim
O zaman hiç sıkıntı yok bir ay fix tüm vucut çalış

Dostum bende senin gibi yeni başladım 1.ay Rutin bir program verdiler hergün aynı hareketler fln kaslarım ilk ay kendine geldi şimdi 2. aydayım ve bölgesel bi program ile çalışıyorum haftada 4 gün antreman 2 gün kardio
ozaman ikimizede hayırlısı olsun :)

O zaman hiç sıkıntı yok bir ay fix tüm vucut çalış

bende o şekilde karar verdim . ilk 1 ay alışma süreci ondan sonra günlere ayırcam zaten hoca da o şekilde senin için daha iyi olur dedi, bende eyvallah dedim :)

Back
Yukarı