Merhaba Abilerim Benim Çok Göbeğim Vardı Böyle Hele Kambur Çıkarınca Katlanıyodu Herkes Dalga Geçiyodu Ben Spora Başladım Babama Kepekli Ekmek Aldırıp Ondan Günde 3 Dilim Yedim Çeşitli Mekik Hareketlerini Yapa Yapa,Dumbell İle Hareketler Yaptım Ama Babam Kızıyo Çoğu Şeyi Yemiyorum Diye
Sorularım:
1-)Beyaz Pirinç Yiyebilir Miyim Yani Yağ Yapar mı
2-)1 veya 2 Haftada Bir Et Döner Yiyebilir Miyim
3-)Süs Olarak Taktığım Kemeri En Son Deliğe Getirdiğimde Bile Tutmuyodu Bi Delik Açtım Bu Yüzden 2 Ekmeği 3 Ekmeğe Veya 4 Ekmeğe Arttırsam Ama Sporla Devam Ettirsem Olur Mu
4-)Ayda 1 Kere Pizza Yesem Olur mu
5-)Yaşım 13 P90X Yapsam Ama 2 KG Dumbell Var 4-5 Kilo Dumbell Alsam İlk Ay 2 Kilo İle Yapıp Diğer Aylar 4-5 Kilo Yapsam Daha İyi Sonuç Alır Mıyım
6-)Göbeğim Çok İnce Fotolarımda Çoğu Kişi İçine Çekiyo Diyo Ama Kaslarım Görünmüyo Çünkü Üstünde Yağ Var Hergün mü Kardiyo Yapıyım 1 Gün Ara İle Mi Yapıyım?
Cevaplarsanız Çoook Sevinirim Teşekkür Ederim
Sorularım:
1-)Beyaz Pirinç Yiyebilir Miyim Yani Yağ Yapar mı
2-)1 veya 2 Haftada Bir Et Döner Yiyebilir Miyim
3-)Süs Olarak Taktığım Kemeri En Son Deliğe Getirdiğimde Bile Tutmuyodu Bi Delik Açtım Bu Yüzden 2 Ekmeği 3 Ekmeğe Veya 4 Ekmeğe Arttırsam Ama Sporla Devam Ettirsem Olur Mu
4-)Ayda 1 Kere Pizza Yesem Olur mu
5-)Yaşım 13 P90X Yapsam Ama 2 KG Dumbell Var 4-5 Kilo Dumbell Alsam İlk Ay 2 Kilo İle Yapıp Diğer Aylar 4-5 Kilo Yapsam Daha İyi Sonuç Alır Mıyım
6-)Göbeğim Çok İnce Fotolarımda Çoğu Kişi İçine Çekiyo Diyo Ama Kaslarım Görünmüyo Çünkü Üstünde Yağ Var Hergün mü Kardiyo Yapıyım 1 Gün Ara İle Mi Yapıyım?
Cevaplarsanız Çoook Sevinirim Teşekkür Ederim