Haftalık Beslenme Planı Tavsiyeleriniz

arkadaşlar ben 25 yaşında 61 kiloda 182 boydayım haftalık 7 gün egzersiz yapmaya karar verdim ve kilo alarak hedef kilom 85
spor ve egzersiz programını akşam 20:00 ile 22: arası yapabilirim

Pazartesi =Ağırlık Çalışması
Salı= Kardio
Çarşamba=Ağırlık Çalışması
Perşembe=Esneklik Yoga ve Kardio
Cuma=Ağırlık Çalışması
Cumartesi=Kardio
Pazar=Ağırlık Çalışması

Günlük Almam gereken kalori miktarı 2700 civarı çıktı e tabi bunun yanında çalışan biriyim fakat kilo alabilmek için bunun illaki üstüne çıkmam gerekiyor benim düşüncemdeki miktar 3500 civarı acaba haftalık günde 3500 kalorilik bir yemek planı yapabilirmisiniz veya tavsiyeleriniz nelerdir yazabilirseniz sevinirim

amacin Kilo almaksa kardioyu programindan cikar,haftada 4 en fazla 5 agirlik antremani yap diger iki yada üc günde sadece dinlen spor adina hic birsey yapma, kendine ona göre bir program hazirla,yada haftada 4 agirlik calisir 1 günde kondüsyon amacli kardio yaparsin,Kilo almak isterken bu Kadar asiri kardio yapmanin bir manasi yok.Kimse sana yemek plani beslenme plani yapmaz,sen kendine göre dedigin makrolarda bir plan yaparsin biz hep beraber Burda dogrulugunu tartisir yanlislarini düzeltiriz.
Kolay Gelsin.

Kilo almaya calisip bu kadar antreman normal degil. Bence vucudu bolgelere böl ve hergun 1-2 kas grubunu calistirarak haftada 3-4 gun calis. Beslenmene dikkat et.
Programina baktimda genc ve fit havasi var? :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı