yorumlarinizi esirgemeyin lütfen.öğreneceğim çok şey var daha. Pazartesi. Sirt: One Arm Dumbbell Rowing 4x10 Close-Grip Front Lat Pulldown 4x10 Wide-Grip Lat Pulldown 4x10 Deadlift 4x10 Bacak: Lying Leg Curl (Hamstring Curl) Squat Leg Press Salı: Biseps Barbell Curl 4x10 EZ-Bar Curls 4x10 Concentration Curls 3x8{bu ve sonrasi kilo arttırıyorum} Preacher Curls 4x8 Dumbbell Curls 4x8 Triseps Lying Triceps Extensions 4x10 Close-Grip Bench Press 4x10 Dips Bench Dips Eller Dar şınav. yapabildigim kadar Çarşamba Trapez Barbell Shrugs Barbell Shrugs Behind The Back Dumbbell Shrugs Upright Barbell Rows trapezde haraketleri max yapmaya calisiyorum. Omuz Front Dumbbell Raises 4x10 Bent-Over Dumbbell Lateral Raises 4x10 Military Press 4x10 Behind The Neck Press 4x10 Perşembe günü pazartesinin aynisi. Cuma ön kol haraketleri,biseps ve omuz calistiyorum. yorumlarinizi bekliyorum lütfen
Bir ara dinlenmeyi dusunuyor musun sovereign? Eger sadece hafta ici calisma zorunlulugun yoksa, pazartesi-sali calis, carsamba dinlen, persembe-cuma calis, cumartesi dinlen seklinde bir sisteme donmeni tavsiye ederim. Biceps'te 5 tane hareket goruyorum. 5'in 3'unu bilemedin en fazla 4'unu sec. Saglam agirliklarla calisan biri icin 3 hareket bile yeter genelde. Ayni sey triceps ve diger bolgeler icin de gecerli. Bir de bu hareketlerin sirasi verdigin gibi mi? Oyleyse, bazi hareketlerin yapilis sirasini degistirilmesi gerekiyor. Ve son olarak, gogus neden calismiyorsun? Bazi triceps hareketlerin goguse vuruyor ama bench press ya dumbell press yapmadan yeterli verim alamazsin diye dusunuyorum.
tesekkürler aneximandros.sirasini böyle yapiyorum.nasil degistireyim sirayi? hafta sonu spor salonu kapali oluyor burda.ondan hafta sonu dinlenmek zornuda kalıyorum. biseps ve trisepsi dedigin gibi yapacagim. gögüs evet pek yapmiyorum.lisedeyken göğüse agirlik vermistim şimdi diğer taraflari orantilamaya calisiyorum ama bench press ve buturfly yapiyorum haftada 1-2 yazmamisim.