Hasretjem
Üye
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 2 aydır düzenli olarak antremanlara devam ediyorum ve bir gelişme de sağladığımı düşünüyorum.Bununla birlikte de son iki haftadır 3 gün gidip 1 gün ara veriyorum.
İlk gün:Göğüs - Ön Kol - Bacak
İkinci Gün: Sırt - Arka Kol - Karın
Çalışıyorum.Üçüncü gün ise yeniden ilk güne dönüp ardından bir gün mola veriyorum.Daha sonra ise tam tersi yapıp
İlk Gün: Sırt - Arka Kol - Karın
İkinci Gün: Göğüs - Ön Kol - Bacak
Üçüncü Gün: Sırt - Arka Kol - Karın
yapıyorum.
Açıkcası başlarda biraz zorlanıyordum ama şu an hiç zorlanmadan devam ediyorum veya zorlanacağımı düşündüğüm gün gitmiyorum.
Bunun yanında her gün antremandan önce karbonhidrat tüketip sonrasında 250 gr kadar tavuk ve yine karbonhidrat yiyorum.Zaten bir yandan da kilo almaya çalışıyorum.
Sorum şu ki acaba çok mu yoğun yapıyorum.Bunun benim için bir zararı olur mu, büyümeyi yavaşlatır mı?
İlk gün:Göğüs - Ön Kol - Bacak
İkinci Gün: Sırt - Arka Kol - Karın
Çalışıyorum.Üçüncü gün ise yeniden ilk güne dönüp ardından bir gün mola veriyorum.Daha sonra ise tam tersi yapıp
İlk Gün: Sırt - Arka Kol - Karın
İkinci Gün: Göğüs - Ön Kol - Bacak
Üçüncü Gün: Sırt - Arka Kol - Karın
yapıyorum.
Açıkcası başlarda biraz zorlanıyordum ama şu an hiç zorlanmadan devam ediyorum veya zorlanacağımı düşündüğüm gün gitmiyorum.
Bunun yanında her gün antremandan önce karbonhidrat tüketip sonrasında 250 gr kadar tavuk ve yine karbonhidrat yiyorum.Zaten bir yandan da kilo almaya çalışıyorum.
Sorum şu ki acaba çok mu yoğun yapıyorum.Bunun benim için bir zararı olur mu, büyümeyi yavaşlatır mı?