brobro1312
Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben bu yaz boş durmayıp vücudumu şekillendirmek istiyorum. 1 aydır yaptığım program şu:
- 3 KGyi 70 - 80 kez kaldiriyorum (Kol)
- 3 KGyi 20 - 30 kez havaya kaldiriyorum (Omuz)
- 3 KGyi her iki elimi belimin yaninda tutarak boynumu yukari aşağı yapiyorum (Trapez)
- 3 KGyi düz zeminde yatarak yukari kaldiriyorum (Göğüs)
- 10 - 15 barfiks
Ayrıca resimdeki hareketleri de 2şer kez yapıyorum.
Bu programi haftanin her günü yapiyorum fakat bir verimini göremedim. Ayrıca karın kaslarımın daha çok cıkması için karın yağlarimi da eriticek ve üst vücudumu şekillendircek bir program yazarsaniz sevinirim. Omuzlarim geniş değil ozellikle omuzlarimin genislemesini ve trapezlerimin gelismesini istiyorum. 10 KG ye kadar çıkarılabilen 2 tane dumbellim var. Boyum 1.78 Kilom 65 Yaş 16.
Teşekkürler.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- 3 KGyi 70 - 80 kez kaldiriyorum (Kol)
- 3 KGyi 20 - 30 kez havaya kaldiriyorum (Omuz)
- 3 KGyi her iki elimi belimin yaninda tutarak boynumu yukari aşağı yapiyorum (Trapez)
- 3 KGyi düz zeminde yatarak yukari kaldiriyorum (Göğüs)
- 10 - 15 barfiks
Ayrıca resimdeki hareketleri de 2şer kez yapıyorum.
Bu programi haftanin her günü yapiyorum fakat bir verimini göremedim. Ayrıca karın kaslarımın daha çok cıkması için karın yağlarimi da eriticek ve üst vücudumu şekillendircek bir program yazarsaniz sevinirim. Omuzlarim geniş değil ozellikle omuzlarimin genislemesini ve trapezlerimin gelismesini istiyorum. 10 KG ye kadar çıkarılabilen 2 tane dumbellim var. Boyum 1.78 Kilom 65 Yaş 16.
Teşekkürler.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk