Haftada kaç kez biceps çalışıyorsunuz ?

eğer müsabakaya çıkmayacaksan ve steroid kullanmıyorsan kasların en az 48 saat tamir olmaya ihtiyacı var hem bedenin hem ruhun dinlenmeli antrenmanı özlemelisin. steroidler bu süreyi ömrünüzden çalarak kısaltır. yani klasik pazartesi çarşamba cuma ekzersizi doping almayan biri için yeter diye düşünüyorum. tabi en az 1 saat çalıştığınızı ve her kası kullandığınızı farzederek ben böyle yapıyorum.

eğer müsabakaya çıkmayacaksan ve steroid kullanmıyorsan kasların en az 48 saat tamir olmaya ihtiyacı var hem bedenin hem ruhun dinlenmeli antrenmanı özlemelisin. steroidler bu süreyi ömrünüzden çalarak kısaltır. yani klasik pazartesi çarşamba cuma ekzersizi doping almayan biri için yeter diye düşünüyorum. tabi en az 1 saat çalıştığınızı ve her kası kullandığınızı farzederek ben böyle yapıyorum.
Ben de bu şekilde düşünüyorum .

Haftada bir normaldir
Ancakbgeri kalmissa 48 saat gectikten sonra bidaha girebilirsin
Geri kalmislara onerim
Iki kez girmeleri ama birisi cok agir olnasin hatta ters piramit bile olur

Haftada 1 veya 2 kere çalışılabilir. Ben programınıza uymanızı sadece kolunuza özel ilgi göstermemeniz taraftarıyım vücut bir bütündür. Ancak bir şekilde gelişiyor der iseniz 2 3 gün dinlendikten sonra çalışmanızda sizi sizden almaz. Mesela göğüs biceps yapıyorsanız kanat programının arkasına 1 2 hareket eklemekten bir zarar gelmez ;)

Back
Yukarı