Haftada kaç gün antreman yapmalıyım?

Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda vücut geliştirmeye yeni başlayanlar haftada 3 gün antreman yapması ve arada iki gün kasların dinlenip gelişmesi gerekiyormuş. Bazı yerlerde haftada 4-5 günde antreman yapılabilirmiş diye öğrendim. Yaşım 23 kilom 49 boy 171 cm bu bünyeye göre haftada kaç gün çalışmalıyım?

Arkadaşlar araştırmalarım sonucunda vücut geliştirmeye yeni başlayanlar haftada 3 gün antreman yapması ve arada iki gün kasların dinlenip gelişmesi gerekiyormuş. Bazı yerlerde haftada 4-5 günde antreman yapılabilirmiş diye öğrendim. Yaşım 23 kilom 49 boy 171 cm bu bünyeye göre haftada kaç gün çalışmalıyım?
4 gün ideal kompleks karbonhidratlarla temiz kilo almaya bak kalori hesabi ypa gunluk ihtiyacinin 500 fazlasini alman yeterli haftada 0.4-0,6 kilo arasi almaya bak

Tebrik ederim yeni başliyanlara göre iyi anladin kimisi kalorisini bize hesaplatiyo ozel yemek programi istiyo :)
Ben bu forum dahil diğer forumları da buraya kayıt olmadan önce araştıırmıştım. Burada bir arkadaşta söylemişti 2800 kaloriden başlamam için. Bende kaloriyi hesapladım. Kalori sonnucuna göre 1 kilo almam için 2800 civarı kalori gerektiğini gördüm.:)

Back
Yukarı