haftada 6 gün spor?

merhaba,19 yaşındayım.3.ayıma yeni girdim.3 lü split şeklinde çalışıyorum.ilk gün itme hareketleri,2.gün çekme hareketlerini yapıyorum.peki haftada 6 gün çalışmam uygun mudur?azimliyim,beslenmem iyi,bcaa creatin ve protein tozu kullanıyorum.6 gün çalışırsam gelişme gösterir miyim?teşekkürler.

Bende haftada 5-6 çalışıyorum ama günde tek bölge şeklinde . Bu antreman programıyla kesin overtrain olursun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3lü splitten kastın günde 3 kas grubuysa 6 gün değil 4 gün çalışman daha doğru olur. 2 pzt-salı-perşembe-cuma şeklinde. Salon 7 gün açıksa bir gün gidip bir gün gitmeme şeklinde de yapabilirsin ama 6 gün çok gelir.

Bende 3 aydir haftada 6 gun calisiyordum ve cok iyi beslenmiyordum yani %75 falan duzgun besleniyodum diyelim bi zararini gormedim ama simdi haftada 3 gun fullbodye gectim..yani uzun lafin kisasi 2 3 ay denemende sakınca olmaz bence

hayır geri gidersin 5 günlük split programa bak bölesel dinlenme sağlar iki gün de tatil var anca dinlenir fazlası zarar. çalışırken gelişmez dinlenirlen gelişir

Olmazsin overtraining falan. Beslenmene önem ver yeter. Ne kadar cok calisirsaniz o kadar büyürsünüz. PPL/off/PPL

Olmazsin overtraining falan. Beslenmene önem ver yeter. Ne kadar cok calisirsaniz o kadar büyürsünüz. PPL/off/PPL
Dün göğüs çalıştım ve hala acıyor . Yarın bacak da 3 gün ağrıycak [emoji23]Gerçekten ağır kilolarla çalışmazsan olmazsın bencede . Ama o ağrılarla bidaha çalışabilceksen helal olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Back
Yukarı