Haftada 6 gün spor yapılırmı ? günlere bölmek

Arkadaşalr ben haftada 3 gun dgıdıyorum normalde.

fakat hem kardıo ardındanda body yapmak benı cok yoruyor antreman 3-4 saati aşıyor ve ınsan yoruluyor istek azalıyor spor gıttıkce işkenceye donuyor ardından eve akşam gelıyorum sabah 6 da kalkıp okula gıdıyorum üstüne üstün.

Arkadaşlar ben sporu bolsem

1 gun kardıo, ertesi gun body yanı haftada 6 gun eder

örnek:

pazartesi: kardio
salı: body
çar: kardio
perş: body
cum: kardio
cmts: body

bu tur yaparsam zararı olurmu veya artısı ne olur ben korkuyorum zararı olur dıye ama bılmıyorum yanı bu turlu ben cok yoruluyor 6 gun yapsam cabuk bıter antreman ve daha ıyı verım alırım.

baska turlu kardo dan sonra body ye agırlıkv eremıyorum vucut yoruluyor

lütfen bılgılı kısıler yorum yapsın yardım etsın.

beslenmeni yaptıktan sonra sorun oldugunu düşünmüyorum.zamanında bende yapmıştım böyle bir program uygulayamamıştım .bence en iyisi yapabiliyorsan. 1 saati geçmezse günlük,ertesi günde gelip aynı istekle çalışabiliyorsun.

arkadaşlar başka yorum yokmu lütfen?

08.03.11 eski konu neden güncellenmiş :) kiloyu verdim kanu kapatılabilir.

kaç kilo verdin ? ve haftada bu sekılde 6 gun calısarakk mı ?

98 kg cıvarından 72 lere ındım bu sekılde calıstım ama gecen hazıranda bıraktım 3 ay tatıle cıktım tatıl dönüşü sadece bodye basladım suan 74 kg yım kardıo yapmıyorum sadece ısınmak ıcın 10 dk yapıyorum.

yağlanma kardıoyu bırakırken neyse gene aynı belim yazdna bu yana aynı ölçüde nıtro tech kullanıyorum bu sonbahar cok talıhsızler gecırdım burun amelıyatı oldum spora ara verdım ayak kırıldı gene aa verdım şimdi 5. haftamdayım herşey cok ıyı carsamba ölçüde alıcam

Back
Yukarı