SlyVanaS
Üye
Arkadaslar herkese merhaba. Yas 20 boy 1.85 ve 84 kiloyum. 102 kilodan 65'e ve simdi 84 e ulastim. Karin bolgemde deri sarkmasi var ve derilerim cok esnek. Hocanin verdigi temel programlarla gelisim saglayamadim, 8 aydir yapiyorum metabolizmam cok hizli ve tum vucut calisinca gelisim alamadim. Is yogunlugundan dolayi sabahlari 2 yumurta,100 gr peynir anca yiyip cikiyorum 2 saat sonra cikarken protein + bcaa alip direk spor ve sonrasi is. Ogleden sonra ogunlerim rahat yeterli protein alabiliyorum. '
3 aydir haftada 6 gun cift bolge calistim gelisim saglayamadim. 3 aydir bu programi yapiyorum;
Pzt: gogus + on kol
Sali: omuz + bacak
Car: Sirt + arka kol
Off
Cuma, cumar, pazar ayni sekilde devam ediyo yani 4 gunde bir off yapip tekrar ayni yapiyorum. Ve size sormak istedigim bel bolgemde ve gobegimde yaglanma var, kollarim bacaklarim bunun tam aksi yagsiz ciliz duruyo kemiklerim cok cok ince. Ne yapabilirim bana onerileriniz ney ? Hacim mi alayim yoksa define mi ? Bilek bolgelerini yani bilek ve kalf bolgesini hangi gunler hangi bolgeden sonra calisayim ?
3 aydir haftada 6 gun cift bolge calistim gelisim saglayamadim. 3 aydir bu programi yapiyorum;
Pzt: gogus + on kol
Sali: omuz + bacak
Car: Sirt + arka kol
Off
Cuma, cumar, pazar ayni sekilde devam ediyo yani 4 gunde bir off yapip tekrar ayni yapiyorum. Ve size sormak istedigim bel bolgemde ve gobegimde yaglanma var, kollarim bacaklarim bunun tam aksi yagsiz ciliz duruyo kemiklerim cok cok ince. Ne yapabilirim bana onerileriniz ney ? Hacim mi alayim yoksa define mi ? Bilek bolgelerini yani bilek ve kalf bolgesini hangi gunler hangi bolgeden sonra calisayim ?