Haftada 3 Gün Antreman

dejavus

Üye
100 Barfix 150-200 Arası Sınav Mekik 150-200 Arası Squat + Dambıll + Halterlerle Çalısıyorum 3 Ayda Kac Santim Gelişme Olur Ama BarfixLeri Bel Vurarak Çekiyorm

sorunu bir benzetme yaparak nasıl olduğunu göstereyim.

100 hıyar-150-200 arası domates biber 150-200 arası patates + kırmızı et + beyaz et yiyorum. 3 ayda kaç kg alabilirim? Ama hıyarları tuzluyarak yiyorum..

Nasıl bu kişinin günlük yakıcağı kalori bilinmediği için, alıcağı kilo bilinmezse..

Seninde burada yazdığın programla, ne kadar gelişim gösterebiliceğin hakkında hiç bir yorum yapılamaz.. Çünkü kimse senin nasıl bir metabolizman olduğunu, dumbell + halter demişin bunlarla kaç kg giriceğini hangi hareketleri giriceğini kaçar tekrar kaçar set giriceğini hiç bir şey bilmiyor.. Kısacası hiç kimse şu kadar gelişim gösterirsin diyemez sana.. Forumda ilk 3 ay için hazır programlar var. Dumbell ve halter ağırlıklı sanırım. Ve o programlara uyan, düzgün beslenip dinlenen birisi, ilk iki ayda kollarında 3 cm kadar bir gelişme gösterebiliyor. diye biliyorum. ama sonradan bu gelişim yavaşlıyor tabi.. Bence şimdilik forumu biraz daha gez..
Saygılar..

Kaç cm gelişme olur bilmiyorum ama devam ettirebilirsen bu programla iyi bir güç artışı sağlayabilirsin...

Back
Yukarı