Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bir arkadaşım var vücut yağ oranı 10-8 aralarında , futboll alt yapısı olan 2 sene , vücut geliştirmeye başladı , daha öncede gittiği bir salondu 1-2 ay gitmişti.Ama onların verdiği program ona yetmiyordu hep ogün yorulmamışlık hissi felan oluyordu.Ona özel program hazırlıyorum son 2 aydır benim oluşturduğum programları oluşturuyor.Sorun şu ki karın kasları çok hacimlendi bizde onunkileri sıkılaştırmaya çalışıyoruz.En az haftada 2 , en fazla 3 antremanın olmalı.Karın kaslarını her ay farklı antreman stiliyle zorlamalısın.Mesela barbrothersların bara tutulu yaptıkları hareket rutini var bi ara onu verdim o çok sağlam işe yaradı + salondaki 2 adet karın aleti vardı onlarıda koyduk.1,5 ay böyle devam etti.Sonra muscle-hakan demiray-menshealthtan derlediğim bir program vardı onu uyguluyor biraz daha sert o güzel geliyor.Yani kısacası herşeyi denemelisin , amaç hacimse yanlız salonda mekik hareketinde tekrar sayını 20 ye düşür . eline ilk başta 1 kg dumbell al sonra o dumbellı 1 ay içinde 5 kgye çıkar ilersi gücün yettiğince ağırlı artır.Buda diğer kaslar gibi zorlamanla hacim alıcaktır.Tabi sakın yanlış anlama sadece mekik yap demiyorum