Hacimli göğüs kası

mslmcskn

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum kol ,omuz,sırt kaslarım göğüs kaslarıma göre daha belirgin ve dolu duruyor beslenme ile ilgili bi eksiklik olduğunu düşünmüyorum hareketleride en doğru şekilde yapıyorum şuanki programım bölgesel yani haftada 1 gün göğüs antrenmanım var ve programımda 5 hareket var zaten doğru olanda bu olsa gerek ama gelişme göremiyorum sizce ne olabilir tavsiyeleriniz falan varsa yazıverin

Sent from my iPhone using Tapatalk

7 aydır vg yapıyorum.Kardeşim bende aynı konuyu açacaktım ki sen açmışsın.Benim de göğüs bölgem omuzlarım ve sırtıma göre zayıf,bana kalırsa kiloyla ilgisi vardır bunun ektomorfsan çok belli olmuyor.Bilen birinden yardım beklesek iyi olacak :D

Artık sinirimi bozmaya başladı tişörtü çıkardıktan sonra morali bozuluyo insanın

4 aydır vg yapıyorsun 4 ayda ne bekliyorsun ki genetik olarak iyi gelişen bölgelerin daha çabuk gelişmeye başlayacak genetik olarak göğüslerin eksikse bunu zamana bırakacaksın 4 ay vg için başlangıç bi 7-8 ay sonra bak birde doğru çalışıp iyi beslenip güzel dinlenirsen her şey yoluna girer.

Arkadaşlar yaklaşık 4 aydır vücut geliştirmeyle uğraşıyorum kol ,omuz,sırt kaslarım göğüs kaslarıma göre daha belirgin ve dolu duruyor beslenme ile ilgili bi eksiklik olduğunu düşünmüyorum hareketleride en doğru şekilde yapıyorum şuanki programım bölgesel yani haftada 1 gün göğüs antrenmanım var ve programımda 5 hareket var zaten doğru olanda bu olsa gerek ama gelişme göremiyorum sizce ne olabilir tavsiyeleriniz falan varsa yazıverin

Salonda beraber calistigimiz cok samimi oldugum bir arkadasımda ayni sorunu yasamisti omuz kol sirt gayet hacimli duruyordu yanliz gogusleri cok genis ve assaya dogru genisti bu yüzden hacimlendirmek doldurmak noktasinda sıkinti cekiyordu herkezin iyi gelisen ve gelisneyen bölgeleri vardir sabır edin muhakkak gelisecektir.Gögüs ant. programinizi yazarsaniz ufak degisiklikler yaparak yardimci olabiliriz belki

Benim göğüs antreman programım :

İncline dumbell press: 7tekrar 5 set ya da 6 tekrar 6 set
Dumbell press: 7tekrar 5 set ya da 6 tekrar 6 set
Dumbell fly: 3 set 12 tekrar
Bazenleri üstüne dips de ekliyorum.Ufak tefek tekrarlarda oynamalar olsa da 4 aydır bu ant. programındayım ben.Ayrıca göğüs gününden sonra 2 gün fena ağrı oluyor.Sanırım genetikle ilgili

4 aydır aynı programı yapmamalısın rutine alıştırmakta gelişimi yavaşlatır niye hep dumbbell bar niye kullanmıyorsun ?

Ya zaten temel hareketler bunlar mesela 1 ay boyunca 6x6 dumbell bench yapmıştım değişiklikler yapıyorum ama hareketler hep aynı.Bar ile daha az kilo girebiliyorum ayrıca barda kasları hissedemiyorum dumbellde kontrol edebiliyorum ağırlığı.

programinizda bir sorun yok sadece 4 ay ayni prog. uygulamak yerine 2 ayda bir degisiklige gidin farkli bir sinyal alsin kaslar temel hareketlere agır girin tekrar sayidi dusuk olsun zamanla dolacaktir

Back
Yukarı