Hacim Yapmak Ve Kilo Almak İçin Neler Önerirsiniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zero59

Üye
Arkadaşlar Sağlam Hacim Yapmak İçin Neler Önerirsiniz 6 Ayda 3 KG Alabilidm Malesef Kilo Almak İçin Yani Hacim Yapmam Lazım Bana Önerebileceğiniz Yiyecekler Hareketler Dinlenme Günleri Vs. Vs. Yapılacak Birşeyler Önerirmisiniz.

Cok iyi beslenmelisin bolca karbonhodrat ve protein almalısın ve antreman programda 8 tekrarı gecmicek setlerle çalışmalısın bu hacim için en etkili yol

Cok iyi beslenmelisin bolca karbonhodrat ve protein almalısın ve antreman programda 8 tekrarı gecmicek setlerle çalışmalısın bu hacim için en etkili yol
Bizim salonda ki hoca şöyle diyor hacim için mesela beach prees te ilk set örnek 10 kg basıyon bunu 12 tekrar yap diyo sonra 15 kilo yap 10 tekrar sonra 15 kilo 8 tekrar 20 kilo 6 tekrar.

Ben de kilo alamiyordum. Deli gibi yedigimi sanirdim ama yemiyormisum. Metabolizman mi hizli? O zaman onun yaktigindan daha fazla ye. Bir tabak mi yiyorsun, 1.5 ye 2 ye. Yersen alirsin bu kadar basit olay hastalik yoksa. Ben 1 ayda 61 den 64 e geldim, beslenmemi kontrol ederek ve su ogun sunu yiyim bu ogun bunu degil. Yemekte ne varsa ondan yedim ama yetmiyorsa bana fazla yedim. Suan kime sorsam 70 falansin diyor ama 64 um. Proteini abartma zayifsan zaten. Kilo basina. 1.5 grami fazla gecirme. Daha da zayiflarsin.

Bizim salonda ki hoca şöyle diyor hacim için mesela beach prees te ilk set örnek 10 kg basıyon bunu 12 tekrar yap diyo sonra 15 kilo yap 10 tekrar sonra 15 kilo 8 tekrar 20 kilo 6 tekrar.

Hacime yönelik antremanlarda ağır kilo az tekrar olmalıdır ben hacim için 8 tekrardan fazla tekrarı uygun görmüyorum.

Program kişinin vucudu görülmeden yapmak saçma olur verimli olmaz

Malesef ki aslında spor salonlarımızda bilgisi sadece ağırlık kaldırmak olan biraz şişmiş amatör antrönerlerle dolu

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link : En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı