Bizim salonda ki hoca şöyle diyor hacim için mesela beach prees te ilk set örnek 10 kg basıyon bunu 12 tekrar yap diyo sonra 15 kilo yap 10 tekrar sonra 15 kilo 8 tekrar 20 kilo 6 tekrar.Cok iyi beslenmelisin bolca karbonhodrat ve protein almalısın ve antreman programda 8 tekrarı gecmicek setlerle çalışmalısın bu hacim için en etkili yol
Bizim salonda ki hoca şöyle diyor hacim için mesela beach prees te ilk set örnek 10 kg basıyon bunu 12 tekrar yap diyo sonra 15 kilo yap 10 tekrar sonra 15 kilo 8 tekrar 20 kilo 6 tekrar.
Çok verimli bir Program varmı pekiHacime yönelik antremanlarda ağır kilo az tekrar olmalıdır ben hacim için 8 tekrardan fazla tekrarı uygun görmüyorum.
Kahretsin ki salonda profesyonel biri yok. Adam herkese aynı programı yazıyorProgram kişinin vucudu görülmeden yapmak saçma olur verimli olmaz
Böyle olunca yağlı sadece göbekli Kilo oluyor malesefBasit. Miğde sana tamam dediğinde doyduğunda yemeye devam eedieksin. Kilo almak böyle olur.
Dostum yediğin şeye dikkat edersen olmaz. Eğer sürekli hamburger yiyip bide migde istemesede devam edersen tabi göbekli olursunBöyle olunca yağlı sadece göbekli Kilo oluyor malesef