hacim yapmak için

forumda araştırma yaptım ama aradığım cevabı bulamadım.
kolumu sıkmadan hacimli şişkin görünmesi için

az ağırlık çok tekrar mı

çok ağırlık 8 yada 10 tekrar mı ??weightlifter

çok ağırlık 6-8 tekrar hacim için.
az ağırlık 10-12 ve dahası parçalı kas içindir. Ama öyle birden pörtlemiyor kas sabırla beklemeyeceksin çalışacaksın :)

@tiger

tiger dostum,10-12 tekrarı kaç set yapacağız?ben parçalı kas istiyorum.boyum 179 kilom 79.kaç kilo kaldırmalıyım?bana yardımcı olur musun?

tiger dostum,10-12 tekrarı kaç set yapacağız?ben parçalı kas istiyorum.boyum 179 kilom 79.kaç kilo kaldırmalıyım?bana yardımcı olur musun?

Definasyon için özel hareketler var ben profesyonel bir badyci değilim 4 yıldan beri bu sporla haşır neşirim.

4 set 12-15 tekrar yapmalısın. Mesela bench presste max. 70 kilo kaldırıyorsan definasyona girdiğin zaman 30 kilo filan kaldırman lazım. bu sayılar değişebilir tbi.

Definasyona girmek için belirli kas kütlesi hacmi olması lazım. Eğer bu yoksa parçalasan bile vucudu ince kaslar oluşur hacimsiz.

Definasyon için özel hareketler var ben profesyonel bir badyci değilim 4 yıldan beri bu sporla haşır neşirim.

4 set 12-15 tekrar yapmalısın. Mesela bench presste max. 70 kilo kaldırıyorsan definasyona girdiğin zaman 30 kilo filan kaldırman lazım. bu sayılar değişebilir tbi.

Definasyona girmek için belirli kas kütlesi hacmi olması lazım. Eğer bu yoksa parçalasan bile vucudu ince kaslar oluşur hacimsiz.

bende öyle hacimce kas kütlesi yok tiger.yani sıfırdan parçalı kas oluşturma gibi bir imkanımız yok mu?

çok ağırlık 6-8 tekrar hacim için.
az ağırlık 10-12 ve dahası parçalı kas içindir. Ama öyle birden pörtlemiyor kas sabırla beklemeyeceksin çalışacaksın :)

acelem yok sabır sporu zaten :) şimdi 1 hafta sonra değişecek programım ve 2 ay 8-8-8-8 calısacam bakalım. 1kg kas artışı yaşasam kafi :)

İnce kas olur forceresul.

İnş. ztn gelişim gördüğümüzde zevkle yapıyoruz bu sporu emclord00

10 10 10 10 , 10 10 8 8 , 8 8 8 8 hepsı bırbırınden cok fazla sey degıstırmeyen sıstemler yanı bende yenı baslayanlar ıcın en mantıklısı 10 10 10 10 (bunda son setelre dgru agarlık azaltılmalı) beya 10 10 8 8 ama etkılı hacım ıcın daha onemlı olan sey hareketlerın nızamı yapılması ve set aralarıdakı dınlenmenın azaltılması yok 2 tekrar fazla yaptın dıye parcalancak az yaptın dıye hacım alıncak bı vucut yapımız yok ama bellı hacıme ulastıktan sonra daha dınamık hareketler ıle 15 18 tekrarlar kasları parcalar ama once hacım lazım tbı parcalamak ıcın

Back
Yukarı