Hacim programima yardimm!!!!!!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warlords
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daha önce de söylenmiş ama üzerinde durulmamış. squat + deadlift şart. bunlarsız olmaz. barfiks eksikti arkadaşlar söylemiş zaten. enseye barfiks oldukça zordur yapabiliyorsanız dönüşümlü yapabilirsiniz. ama en önemlisi bacak programı çok çok zayıf. lunge varyasyonları da eklenebilir.

daha önce de söylenmiş ama üzerinde durulmamış. squat + deadlift şart. bunlarsız olmaz. barfiks eksikti arkadaşlar söylemiş zaten. enseye barfiks oldukça zordur yapabiliyorsanız dönüşümlü yapabilirsiniz. ama en önemlisi bacak programı çok çok zayıf. lunge varyasyonları da eklenebilir.

Önerileriniz için teşekkür ederim.Zaten bacak antremanlarına agırlık vermeye başladım.Sırtımın genişlemesi için ne yapmam gerekiyor.

Triceps:
anla triceps 10-8-6
dambıl triceps 10-8-6
pushdown 10-8-6

bench_O

Anla triceps anla şu halimi artık yeter, off yarıldım duh

Neyse geyik bi yana verdiğin linkteki fotolarına baktım, bulk dönemine seni kim soktuysa hayat boyu bulk kalsın,
Hemen çık karbonhidrat alımını düşür,
basit şeker yağ ve tuzdan uzaklaş,
sıkı antrenman yap, tekrar sayılarını uzun tut kaslar yanana kadar tekrar yap.
kardio egzersizlerine ağırlık ver,
sıkı giyin antrenman sırasında bolca terle,
hatta kafanı ört eşofmanın başlığıyla.
Bu şekilde çalış ve kilo vermeye uğraş almaya değil.
Kolay gelsin.

Son düzenleme:
hocanin isine karsilmaz ama bence kas gruplarini calisma seklinje gire ayrimalisin yani omuz biceps gogus triceps bacak karin gibi cok daha faydali olur

Arkadaşlar gittigim spor salonunda hocanın verdigi hacim progrmı.Eksiklerim hakkında yardım bekliyorum.

Gögüs:
benchpress 12-10-8-6
yana açış 10-8-6
üs ğögüs 10-8-6
dips max

Kol:
uzun bar 10-8-6
ze bar 10-8-6
45 derece 10-8-6

Omuz:
ön omuz 10-8-6
arka komuz 10-8-6
yana açış 10-8-6

Triceps:
anla triceps 10-8-6
dambıl triceps 10-8-6
pushdown 10-8-6

Kanat:
enseye pires 10-8-6
mideye çekiş 10-8-6
barfix max

Bacak:
arka bacak 10-8-6
öne itiş 10-8-6

bench_O
bence biceps antemanın çok kötü flexor hocanında dedıgı gibi barla bicepsin hep aynı noktasını çalıştırıyorsun hareketler değişmeli

Back
Yukarı