Hacim Programı.

Benim kullandığım programı paylaşmak istedim sizinle. Gerçekten etkili bi program.
GÖĞÜS:
Bench press 3x8
Decline bench press 3x8
İncline bench press 3x8
Dumbell press 3x8
İncline dumbell press 3x8
Makinada butterfly 3x8
BİCEPS :
Z-bar curl 3x8
Preacher curl 3x8
Barbell curl 3x8
İncline dumbell curl 3x8
Concentration curl 3x8

SIRT :
Göğüse çekiş 3x8
Sırta çekiş 3x8
Karna çekiş 3x8
Barfix SINIR YOK
T-bar rowing 3x8

TRİCEPS :
Standing Cable Push Down 3x8
Triceps kickback 3x8
Dips 3x8
Seated overhead dumbell extension 3x8

OMUZ :
Lateral raise 3x8
Öne doğru dumbell kaldırma ( Kaldırırken avuçlar aşağı bakacak şekilde ) 3x8
Military press 3x8
Dumbell press 3x8

BACAK :
Squat 3x10
Leg curl 3x8
Leg extension 3x8
Leg press 3x8

Goguste 6 hareket 5 i press , biceps 5 hareket vs vs. bacak bastan savma 4 hareket hadi o da olsun der gibi. Tam bi yazlikci programi olmus.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

"Yaza kadar bir an once siseyim , dar tisortumu cekeyim ustume gerisi umrumda degil" diyen kisiler.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haftada kac gün uyguluyorsun bu programi?haftada 3 gün mü calisiyorsun?bu program bir haftalikmi?haftaliksa kac rutin oluyor 1 mi 2 mi?
gün olarak yazsaydin daha anlasilir olurdu,dinlenmeleride belirtip

tamam,hareket sayilarini azalt,ayni gün hem dumbel hem barbell antremani yapma,gögüs,sirt,bacak en fazla 4 hareket hadi bacak 5 hareket digerlerine en fazla 3 hareket ve hepsi 4 er set,mesela p.tesi,gögüs calisiyorsun bu hafta barbell ile yap 4 hareket.haftaya dumbell ile yap 4 hareket,hareket sayisi cok fazla bunlari azalt ama vücudu sasirtmak adina bir hafta barbell ile flat benc yaparsin diger hafta dumbell ile inciline benc yaparsin,gibi.........

Kardes sana bu programı zorla yap diyen yok ister yaparsın ister yapamazsın başkalarına karışma gibi bi hakkında yok. Millet ne istese onu yapar.
Estagfurullah ne karismasi,sadece genel bircok kisi tarafindan yapilan bi yanlisi belirttim. Herkesin verim aldigi antreman farklidir tabi, sadece ozellikle ulkemizde cok calismanin cok kas olacagi dusuncesi var bende burda onu gordum,kolay gelsin

Estagfurullah ne karismasi,sadece genel bircok kisi tarafindan yapilan bi yanlisi belirttim. Herkesin verim aldigi antreman farklidir tabi, sadece ozellikle ulkemizde cok calismanin cok kas olacagi dusuncesi var bende burda onu gordum,kolay gelsin
Bu vücuda gidenler enayimi ki o kadar fazla hareket yapıyor. O zaman her bölge için 1 hareket yapar geliştirdik vücudumuzu.

Back
Yukarı