Hacim kazanmak için

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JeffS
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

JeffS

Üye
Merhaba daha önce fitness yapıyordum ama devamlı gidemediğim için istediğim forma ulaşamadım sonra bıraktım düzensiz beslenme falan derken yağlandım.
Yaşım 17 kilo: 70 boy 1.78
Kol:35,5
Omuz:113
Göğüs: 98
Bel:79

Ölçüler bunlar 2.aya başladım şimdi programda 1 ay hiç ağzıma şeker ve zararlı bir şey sürmedim. Karbo ve protein full ama maalesef yediklerim yetmiyor gibi hacimlenemiyorum. Eskidende bu sıkıntı vardı daha 1.aydan ne hacimlenmesi demeyin biliyorum 1 ayda bir şey gelişmeyeceğini fakat yediklerim yetersiz oluyor. Yeterli şekilde beslenebildiğimi düşünmüyorum sizce takviye almalımıyım ?

Sabah: Yulaf ezmesi, lor, süt, salam. Yumurta yapmaya üşeniyorum arada 2 yumurta da oluyor yanında
Öğlen: Tavuk, pilav, yoğurt.
Öğlen ile antreman arasında yaklaşık 5 saat var ve ben bu 5 saat içinde hiçbir şey tüketmiyorum ve enerjim olmuyor antremanda ne yapmalıyım ara öğünlerde okula falan götürelecek ? Bu kısım için takviye almayı düşünüyorum. Enerji 0
Akşam: pilav ya da makarna banko yanında ton balığı, et, tavuk 3 ünden biri yoğurt ve salata oluyor.
Yatmadan önce süt içiyorum birde.

Yeme konusunda sıkıntım yok yani zararlı hiçbir şey yemeyi düşünmüyorum bu süreçte diyetimi bozmayı düşünmüyorum çok kararlıyım ve canım istemiyor.

Karın çalışmıyorum boş günlerde 8min abs yapıyorum. Yeterli olur mu karın için bu program ?

Amacım hacim kazanmak. Yaza çok fit olarak gireceğimi düşünüyorum. Neler tavsiye edersiniz ?

Back
Yukarı