Hacim Kazanmak İstiyorum Ne Yapmalıyım ? [ RESİM EKLEDİM]

Hacim istiyorsan 4kgluk dambullar bi işe yaramaz.
Sen 4kgluk dambul antremanı sonrası aldığın aminolar üzülerek söylüyorum boşa gitti.
Aminolardan gerekli verimi alman ve istediğin hacime ulaşmak istiyorsan bir salona kayıt ol yada 50kgluk set al derim.
Yani ağır çalışman..

kardesim 50 kg luk olanlar var plakalı hem dumbell olarak hemde bar olarak yani sana ez bar ve düz barda lazım olacak evde calısacaksan bide düz bir sepha bulman lazım yaslanman icin 1 m uzunluğundaa olsa bile yeter

Bir dumbell seti alip hareketleri nizami yapip maax agirlikta 8-10 tekrar araliginda yapip, beslenme forumunu okuyup beslenme duzeni cikarak hacim alabilirsin

Göğüsler yüklenince ortaya çıkacak gibi duruyor,buraya yazıyrum en göze çarpacak bölgen gğüslerin oalcak,her vücut adam olur kimse anasının karnından fitnez model doğmuyor..Yeterki azimle ve sabırla çalışın,beslenin.

ayarlanabilir dumbell seti bench sehpası bar mümkünse ağırlık istasyonu alırsanız daha iyi olur ama en azından 50 kglik dumbell seti ve hareketleri düzgün yapmak için bench sehpası şart her vücut adam olur zaten bunu kabul etmemiz gerekir hacimde en önemli şey beslenmedir ekbesinlere fazla güvenipde beslenmeni ikinci plana atma sakın birde evde çalışıyorsanız internetten bol bol hareketlerin nasıl yapıldığını dikkatli bir şekilde izleyin az bir yanlışlık maalesef nizamiyi bozar ve hareketten tam verim alamamana neden olur

Ayrıca dizimde menisküs oldugu için bacaklara fazla yüklenmiyorum. Bi zararını görür müyüm ?
benimde sol dizimde menisküs var bacak hareketlerini nizami yapıyorum hatta ağır çalışıyorum sadece squat ta tam oturmada sorun yaratıyor bu yüzden squatı yarım squat olarak yapıyorum, kısacası bende bir sorun yaşatmıyor ama sende yaşatmaz diyemem hafif ağırlıklarla deneyerek bir bacak antrenmanı programı oluşturabilirsin..

Back
Yukarı