Hacim Kazanmada En Çok Fayda Sağlayan Protein Tozu?

Arkadaşlar merhaba,

Ekim ayından beri VG ile uğraşıyorum. Yaklaşık 1 hafta-10 gündür protein tozu kullanmaktayım. Forumdan aldığım tavsiyelerle Muscletech Nitrotech Whey protein tozu aldım ve sabah kalkınca ve antreman sonrası olmak üzere günde iki kere birer ölçekten günlük iki ölçek şeklinde kullanıyorum. Bu toz bittiğinde sizce yine aynı marka ile mı devam etmeliyim, yoksa daha da iyisi var diyerek hacim kazanma amacıyla kullanabilecek bu markadan daha kaliteli ve etkili markalar da var mı?

Sizce bundan sonraki protein tozum yine Nitrotech mı olmalı, yoksa başka bir toz mu?

Not: Supplement olarak sadece yeni başlamış olduğum protein tozumu kullanıyorum.

Teşekkürler..

Nitrotech in icinde az da olsa creatine var bu senin hacim kazanmana yardimci olur fakat degisiklik yapmak her zaman her konuda insana zarardan cok fayda getirir icerigi farkli bi urunu gecebilirsin hacim icin ben sana gainer oneririm hardline progainer veya bsn true mass ikisindende etki aldim fazlasiyla ama illaki ben protein kullancam diyorsan butcende iyiyse eger yaninda ek olarak creatine almani oneririm mp creatine veya durumun cok iyiyse 2 kutu celltech bile gidebilir..

Nitrotech in icinde az da olsa creatine var bu senin hacim kazanmana yardimci olur fakat degisiklik yapmak her zaman her konuda insana zarardan cok fayda getirir icerigi farkli bi urunu gecebilirsin hacim icin ben sana gainer oneririm hardline progainer veya bsn true mass ikisindende etki aldim fazlasiyla ama illaki ben protein kullancam diyorsan butcende iyiyse eger yaninda ek olarak creatine almani oneririm mp creatine veya durumun cok iyiyse 2 kutu celltech bile gidebilir..

Protein tozundan başka şüphelenen kullanmayı düşünmüyorum açıkcası şu aralar. Beslenme + Whey protein şeklinde devam etmeyi düşünüyorum. O sebeple toz olarak fayda sağlayabilecek farklı ürünler var mı diye sormuştum.

Cevabınız için teşekkürler..

Back
Yukarı