hacim için birkaç soru..

selam arkadaşlar ben temmuzdan bu yana kesintisiz body yapıyorum
sizce bu program ölçü alımı için sağlıklı bir program mı?
Pazartesi==>omuz (öne press 4 set pramit zorlayarak, arka press 4 set zorlayarak, yana açış 4 set, dumbell press 4 set) kanat(dumbell çekiş 4 set, istasyonda göğüse çekiş 4 set, makina karın çekiş 4 set) arka kol(3 set alına indiriş piramit yüksek ağırlık, dar bench press 3 set, çift kolla enseye indiriş dumbella 3 set, dips 3 set)

Salı==> Göğüs( Bench 4 set pramit yüksek ağırlık, Incline bench 4 set yüksek ağırlık, aynı hareketlerin dumbella sıkıştırarak pressi) biceps(Z bar 3 set piramit yüksek ağırlık, dumbell ayakta tek tek yüksek ağırlık 4 set, curl 3 set normal ağırlık, dumbell curl normal ağırlık 4 set)

Çarşamba==> dinlenme

Perşembe==>omuz (öne press 4 set pramit zorlayarak, arka press 4 set zorlayarak, yana açış 4 set, dumbell press 4 set) kanat(dumbell çekiş 4 set, istasyonda göğüse çekiş 4 set, makina karın çekiş 4 set) arka kol(3 set alına indiriş piramit yüksek ağırlık, dar bench press 3 set, çift kolla enseye indiriş dumbella 3 set, dips 3 set)

Cuma
Göğüs( Bench 4 set pramit yüksek ağırlık, Incline bench 4 set yüksek ağırlık, aynı hareketlerin dumbella sıkıştırarak pressi) biceps(Z bar 3 set piramit yüksek ağırlık, dumbell ayakta tek tek yüksek ağırlık 4 set, curl 3 set normal ağırlık, dumbell curl normal ağırlık 4 set)

Cumartesi==> Dinlenme
Pazar ==> Dinlenme

set araları 1,5 dk; set araları 3-4 dk; kullandığım takviyeler ise protein tozu önce 1 kaşık sonra 2,5 kaşık, NOX Plode enerji antreman öncesi 1.5 kaşık sonrası yarım kaşık) bacak haftada bir çalışıyorum;

sizce yanlışlarım nedir amacım kütle almak?

kollar çok iyi programda ii bence ben şeyi anlamadım aynı hareketlerin dumbella sıkıştırarak pressi) bunu anlayamadım bu dumbell fly mı ?? omuzda setlerin sayısını azalt bnce 4 hareket hepsi 4 set öne ve arkaya 4 set dumble press 3 yap lateral 3 yap dierleri güzel

Bacak çalışmazsan kolay kolay büyüyemezsin.

Ayrıca biceps için 4 hareket çok fazla biceps kasını mümkün olduğunca az hareketle mümkün olduğunca çok yormaya bak.

Back
Yukarı