SemihDulger
Üye
Herkese selam.
5 aydır vücut geliştirme yapıyorum. İlk 3 ay Protein Tozu - No Xplode - Glutamine kullandım. Şu an protein tozunu bıraktım.
Kollarım 3.aya girerken 34,5 idi. 4.aya girerken 33,5 oldu şimdi tekrar 34,5.
Göğüslerim ve omuzlarımda son 2 ayda max. 2 - 3 cm gelişme oldu.
Kilom 74 idi ilk başladığımda şimdi 78-80 arası gidip geliyor.
Göğüste ise hala 3 ay önce girdiğim ağırlığa max. 20-20 ye girebiliyorum. Çoğu harekette de geçerli bu. Ağırlık artışı yapamadım.
İnsanın bir noktadan sonra morali bozuluyor gelişemeyince
Bırakmayı bile düşündüm açıkçası.
Forumu bayağı kurcaladım ettim. Farklı farklı yorumlar ve programlar var.
Benim istediğim "en iyi hacim kazanabileceğim" programı uygulamak. Bacak dışında her bölgeyi (özellikle göğüs ve biceps) çalıştırmayı istiyorum.
Program hakkında önerileriniz neler acaba? Şöyle özelden falan birebir konuşup program çıkartabileceğimiz biri var mı acaba?
Birde beslenme konusundada önerilerinizi bekliyorum..
İyi forumlar.
5 aydır vücut geliştirme yapıyorum. İlk 3 ay Protein Tozu - No Xplode - Glutamine kullandım. Şu an protein tozunu bıraktım.
Kollarım 3.aya girerken 34,5 idi. 4.aya girerken 33,5 oldu şimdi tekrar 34,5.
Göğüslerim ve omuzlarımda son 2 ayda max. 2 - 3 cm gelişme oldu.
Kilom 74 idi ilk başladığımda şimdi 78-80 arası gidip geliyor.
Göğüste ise hala 3 ay önce girdiğim ağırlığa max. 20-20 ye girebiliyorum. Çoğu harekette de geçerli bu. Ağırlık artışı yapamadım.
İnsanın bir noktadan sonra morali bozuluyor gelişemeyince

Forumu bayağı kurcaladım ettim. Farklı farklı yorumlar ve programlar var.
Benim istediğim "en iyi hacim kazanabileceğim" programı uygulamak. Bacak dışında her bölgeyi (özellikle göğüs ve biceps) çalıştırmayı istiyorum.
Program hakkında önerileriniz neler acaba? Şöyle özelden falan birebir konuşup program çıkartabileceğimiz biri var mı acaba?
Birde beslenme konusundada önerilerinizi bekliyorum..
İyi forumlar.