Hacim Düşürme Yardım...

Arkadaşlar bayadır bb ile uğrasıyorum.bayada fit bir vücuda sahibim.ama göğüs kaslarım sanıyorumki gelişmeye çok yatkın.tek bir makina bile yetiyor hacimlenmesine..artık hacimlenmesini istemiyorum.tersine hacim düşürmek istiyorum.yani hacimli göğüs artık rahatsız ediyor.sadece küçük hacimli olmasını istiyorum.yağ oranı yok kadar düşük.hacmini düşürmek için ne yapmam lazım.deneyimli arkadaşların tavsiyelerini önerilerini bekliyorum...
bench_O

arkadaşlar hacim düşürme diye bir başlık açtım.başlık yanlış algılandı galiba.hacim düşürme hakkında bilgi yazıyo olarak algılandı sanıyorum.çünkü çoğu kişi bakıyor bişey yazmadan çıkıyor.aynı konuyu tekrar açtım.sonuna yardım yazarak.bu hacim düşürmede bilgisiz kaldım.daha ayrıntılı yardımlarınızı bekliyorum.minnettar kalırım.akşam göğüs antrenmanım var...

O halde çok tekrarlı setler halinde çalışın. Bu şekilde göğüs kas grubunuz zamanla daha düzleşecektir. Ayrıca da dayanıklılığı da artacaktır.

estetik fenomen in dediği gibi çok tekrarlı set yapıp hafif kglerle çalışmalısınız aynı zamanda bench press gibi ağırlıklı haraketler yerine göğüsleri şınav ve dips tarzı haraketler ile çalıştırmalısınız diye düşünüyorum

Back
Yukarı