HACİM İÇİN PROTEİN TOZU MU YOKSA GAİNER MI ?

Corwan

Üye
Sevgili abi ve kardeşlerim ben önceden 1,5 yıl spor yapıp belirli bir düzeye ulaştıktan sonra sağlık sorunum yüzünden sporu bırakmıştım.Son 1-1.5 aydır tekrar başladım ve kaslarımın alt yapısı olduğundan toparladım kas yapım var yani.Şimdi kafamdaki soru ben var olan kaslarımın kas olarak hacim kazanmasını gainer ile mi sağlarım yoksa protein tozu mu? Şuan kullandığım HARDLİNE WHEY 3 MATRIX protein tozunun bana yararı olur mu? Cevaplarsanız sevinirim :)

Kilo alımı için gainer kas yapımı için protein tozu. Kilon eksikse kilo alarak hacim yapabilirsin. Absürt bir örnek vereyim 50 kilo bir insan ne kadar hacim yapabilir ki? Protein tozu ise antrenmanlardan sonra yeterli proteini alamıyorsan takviye olarak işe yarar. Oda hacim için işe yarar. Şöyle ki antrenmanlardan sonra kaslar şişer ve 1-2 güne söner. Eğer antrenmanlardan sonra ne kadar iyi beslersen ve dinlendirirsen zamanla o kadar az söner yani gelişir. Yani sonuç olarak her ikiside hacim yapar ancak kilon eksikse kesinlikle gainer ile hacim yap protein tozunu yeterli kiloya ulaştıktan sonra almanı tavsiye ederim. Zaten gainerın içinde de protein tozu var en azından benim ki öyleydi.

hacim için harcadığından fazla kalori!!!!!!!! bunlar mumkunse sağlıklı şeylerden olsun. ve bol bol protein!! protein, p ro t e i n.
tozdan mı alırsın sıvıdan mı alırsın farketmez. günlük düzgün protein al.

Son düzenleme:
Hacim içinde kalori ayarlaması
Parçalanmak içinde kalori ayarlaması
Kilo vermek içinde kalori ayarlaması
Aklına ne geliyosa kalori ayarlaması
Gördün mü 2 sine de ihtiyaç yokmuş

Back
Yukarı