Haşlanmış Yumurtamı Yoksa Tavada Yumurtamı?

Merhabalar..
Ben her sabah kahvaltıda 2 adet yumurta yiyorum, yumurtayı haşlanmış mı yemeliyim yoksa bildiğimiz tavada kırılıp pişirilen yumurta şeklinde mi yemeliyim..?
Birde diyelim yumurtayı tavada yiyeceğim, margarinle mi yoksa sıvı yağ ilemi pişirmeliyim..?
Cevaplarınızı bekliyorum..

Damak tadina ve amacina bakar. Kilo vermek amacindaysan yagi ister istemez azaltirsin, kilo alaqcam diyorsan takmazsin :) Margarin iyi birsey degil zaten tereyagi varsa bir miktar kullan :) yoksa zeytinyagi, kanola yagi, hindistan cevizi yagi iyidir.

Zeytinyağını peçeteye bula tavanın dibine peçeteyle sür hem az sürmüş olursun yağ dan kalori almazsın hemde tavanın altı yapışmaz

haşlamak daha sağlıklı tava daha pratik o anki durumun hangisini gerektiriyosa öyle yap.

forumda ve internette biraz araştırma yaptım haşlanmış yumurta yiyeceğim bundan sonra..kilo almak istiyorsan margarın yemende sıkıntı yok diyenler olmuş, kilo almak istiyorum ama yağsız ve sadece kas kütlesi şeklinde kilo almaya çalışıyorum..yorumlar için teşekkür ederim artık haşlanmış yumurta yiyeceğim..

Margarin kilo aldirmay yardimci olabilir (1 gram yag 9 kalori) ancak sagliksiz yapisi, trans yag icerebilmesi ile uzak durulmasi gereken besinlerin basindadir. Mumkunse tereyagi tuket..

Back
Yukarı